Queens’ øvrige bydele

Besøg de mange bydele

Der er mange grunde til at besøge Queens. Bydelene i Queens er samtidig med at være overordnet temmelig ens, også er vidt forskellige. Det skyldes i høj grad de etniske grupperinger. Hvert folkeslag – og der er mange af dem – har nedsat deres egen lille version af hjemlandet med restauranter, forretninger og kirker. Blandt disse bydele er Jackson Heights, også kaldet Little India. I denne MEGET indiske bydel kan du købe, spise, se og høre alt indisk. Få den bedste indiske mad på én af de mange restauranter, se en Bollywoodfilm i biografen, køb krydderier og sarier med hjem. Der er tale om den ægte vare.

Long Island City dækker over flere bydele som f.eks. Astoria og Hunters Point. Spis på én af Vernon Boulevard’s mange lækre restauranter. Se på grafitti på murene af 5 Pointz på Jackson Avenue ikke langt fra PS1. Eller nyd udsigten til Manhattan fra Gantry Plaza State Park. Udover Flushing Meadows er Flushing hjemsted for New Yorks største Chinatown, der er præget af både kinesiske og koreanske indvandrere. Ikke at glemmer er Jamaica.

Aller øverst på attraktionslisten ligger shopping. Jamaica er et shoppingmekka når det gælder tøj, og en tur op og ned ad Jamaica Avenue vil dække alle dine ønsker. Stik undervejs inden for på Grace Church kirkegård for en lille rejse tilbage i historien. Og giver det dig smag for mere af den slags, så besøg King Manor Museum, også på Jamaica Avenue.

Kort

Vis på kort