Alan - Content specialist

Alan Kraft - lidt om mig

I 2007 startede jeg hos FDM travel som webredaktør i en ny onlineafdeling. I dag arbejder jeg i marketingafdelingen som Content specialist på vores hjemmeside, hvor jeg sammen med mine dygtige kollegaer, prøver at give dig inspiration til din næste ferie med rejsebeskrivelser om kendte og "ukendte" steder i fx USA, Europa og Australien.

i 1997 startede jeg i rejsebranchen efter mange år med rejser gennem Sydøstasien, Australien, New Zealand og Sydamerika. Jeg ønskede at gøre min hobby til levevej og ikke mindst sprede rejseglæde og give inspiration til andre med eventyrlyst i blodet, nysgerrighed for andre kulturer eller bare et behov for et break fra den travle hverdag.

Mine rejser har ført mig gennem:

  • Europa
  • USA og Canada
  • Australien og New Zealand
  • Afrika
  • Mellemamerika
  • Sydamerika
  • Østen

Hvor arbejder jeg?
FDM travel
Marketing
Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: 45270875
E-mail: alk@fdm-travel.dk

Rejseerfaring

Et liv med rejser i hele verden

Jeg har efterhånden rejst i 75-80 lande. Det er umuligt at udpege ét land som min favorit, men Tibet, Indien, Pakistan, Namibia, Bolivia og New Zealand står højt på listen og i Europa er det Storbritannien, der har fanget mit rejsehjerte.
 
I Indien gik jeg en tur på en lille bjergvej. Pludselig dukkede nogle 4 hjulstrækkere op. Den første stoppede og passageren rullede vinduet ned, samlede hænderne, så mig i øjnene og hilste med et stort smittende smil... jeg fik gåsehud over hele kroppen og gengældte hans hilsen... jeg havde mødt Dalai Lama.

Tidligere rejste jeg som en vaskeægte backpacker, hvor jeg boede på hostels, tog de absolut billigste transportmidler og var på selvguidede vandreture fra Himalaya- og Andelsbjergene til Kilimanjaro og Alperne. Efterhånden er jeg blevet lidt mere bekvem... og ældre, så nu foretrækker jeg at tage på kør-selv-ferie eller storbyferie med kæresten eller gode kammerater, hvor vi bo på B&B, mindre hoteller og lodges. Vandring bliver det stadig til. Sidst var jeg på tur i det skotske højland... det var en helt fantastisk tur.