Billeje i Brisbane

LEJ EN BIL I BRISBANE OG NYD DE MANGFOLDIGE SEVÆRDIGHEDER

Med en lejebil i Brisbane giver du dig selv de bedste kort på hånden. Knib dig selv i armen over det overvældende fantastilandskab inde i Springbrook National Park. Nyd en slentretur på historiske Sandgates maleriske promenade, mens du smiler bredt og hilser "g'day mate" undervejs. Eller forkæl dig selv med den smukke køretur op til Mount Mee og landsbyen Dayboro. Drømmerejsen starter bag med en lejebil - hvor kører du hen?

Envejsleje
Det kan i mange tilfælde være en fordel at afhente bilen på en destination og aflevere den på en anden. Afhenter du fx bilen i Brisbane og afleverer den i Melbourne - det kaldes envejsleje, og det er muligt mellem langt de fleste destinationer i Australien.

Vi tilbyder op til 2 specialpriser

 • Dagens pris - variabel pris afhængig af udbud og efterspørgsel
 • FDM travel Xtra – ingen selvrisiko - Fastpris. Forsikring uden selvrisiko mod biltyveri og skade på bil, ansvarsdækning på 3. part, lufthavnsafgifter, lokale skatter og afgifter.

Gode råd om billeje i Australien:

 • Bestil i god tid
 • Selvrisiko
 • Garanti
 • Tænk før du tanker
 • Find rundt med GPS

Læs mere

 

Bestil online

Information

Lej en bil i Brisbane og nyd de mangfoldige seværdigheder

Med en lejebil i Brisbane giver du dig selv de bedste kort på hånden. Knib dig selv i armen over det overvældende fantastilandskab inde i Springbrook National Park. Nyd en slentretur på historiske Sandgates maleriske promenade, mens du smiler bredt og hilser  "g'day mate" undervejs. Eller forkæl dig selv med den smukke køretur op til Mount Mee og landsbyen Dayboro. Eventyret starter bag rattet - hvor vil du hen?

Envejsleje giver maksimal fleksibilitet

Det kan i mange tilfælde være en fordel at afhente bilen på én destination og aflevere den på en anden. Det kaldes envejsleje. Du kan fx afhente bilen i Brisbane og aflevere den i en anden by. Envejsleje tilbydes mellem mange destinationer i Australien.

Spar ikke på pladsen

Skal du vælge en stor eller lille bil? Vælg hellere en lidt for stor bilmodel end for lille. Udlejningsbilen er jeres andet hjem på ferien, og mængden af bagage og fysiske ferieminder vokser som oftest i løbet af turen.

Med eller uden GPS?

Afstandene i Australien er store – ofte rigtig store – og selvom et sted på kortet ser ud til at være lige i nærheden, er det let at blive overrasket over den reelle afstand. Den enkle, lette og sikre løsning er at bestille en bil med GPS gennem os.

 

5 gode råd om billeje

1. Bestil i god tid 
Prisen varierer ligesom flypriser fra dag til dag. Som regel er lejebilen billigere, jo før du bestiller.

2. Selvrisiko
Selvrisiko betyder at du hæfter for et beløb, hvis uheldet er ude. Hvis du vil undgå at skulle betale for ubehagelige overraskelser, kan du for et lille merbeløb vælge prisen uden selvrisiko.

3. Garanti 
Bestiller du fly og billeje samlet, er du sikret med pakkerejseloven.

4. Tænk før du tanker 
”Tænk før du tanker” betyder ganske enkelt, at du lige bør overveje, hvilken type afregning hos AVIS, som passer bedst til dit kørebehov. Der er følgende tre muligheder:

 • Fuld til fuld tank. Dette kan være den billigste mulighed. Det betyder, at du betaler for forbrug og selv tanker op inden aflevering.
 • Fuld til tom tank. Her betaler du for en hel tank, når du afhenter bilen, og afleverer bilen utanket.
 • Forbrugsafregning. Dette kan være den dyreste mulighed. Her betaler du ikke for en hel tank, og fylder ikke bilen op, inden du afleverer den. AVIS fylder bilen op og opkræver højere literpris samt et servicegebyr.

5. Find rundt med GPS 
AVIS tilbyder dig at leje en GPS. Alternativt kan du medbringe din egen eller købe en GPS i FDMs netbutik.

Vi tilbyder dig op til 2 specialpriser på en bilgruppe:

 • Dagens pris - variabel pris afhængig af udbud og efterspørgsel
 • FDM travel Xtra – ingen selvrisiko - Fastpris. Forsikring uden selvrisiko mod biltyveri og skade på bil, ansvarsdækning på 3. part, lufthavnsafgifter, lokale skatter og afgifter.

Alle priserne inkluderer et antal kilometer – de fleste dog med fri kilometer, forsikring, ansvarsforsikring, lufthavnsafgifter, lokale skatter og afgifter.