Billeje i Queensland

Lej en bil og se natur i verdensklasse

Queensland folder sig ud over store afstande, så denne delstat opleves bedst med en lejebil. Kør fx hen til den smukke Daintree National Park, et stykke verdensarv der nærmest bobler over af biodiversitet. Udforsk det enorme Great Barrier Reef, som lettest besøges med et stop i Whitsundays. Eller mærk hvordan Sunshine Coast driver af "surfing vibes", mens den ene perfekte surfbølge efter den anden bryder langs vejen. Eventyret i Queensland starter med en lejebil - hvor kører du hen?

Envejsleje
Envejsleje Det kan i mange tilfælde være en fordel at afhente bilen på en destination og aflevere den på en anden. Afhenter du fx bilen i Brisbane og afleverer den i Sydney - det kaldes envejsleje, og det er muligt mellem langt de fleste destinationer i Australien.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 10 % rabat på billeje? For at få rabatten skal du sætte et flueben i boksen "FDM medlem" under søgebanneret. Efter søgning kan du se din pris og rabatten du opnår.
Når du kommer til "bestillingsoplysninger" bliver du sendt til FDM, hvor du skal logge på med din e-mail og adgangskode, hvorefter du fortsætter din bestilling.

Bliv medlem af FDM 

Vi tilbyder op til 2 specialpriser

  • Dagens pris - variabel pris afhængig af udbud og efterspørgsel
  • FDM travel Xtra – ingen selvrisiko - Fastpris. Forsikring uden selvrisiko mod biltyveri og skade på bil, ansvarsdækning på 3. part, lufthavnsafgifter, lokale skatter og afgifter.

Fordele med FDM travel-billeje:

  • Ofte inkl. fri kilometer
  • Forsikring mod biltyveri og skade på bil
  • Ansvarsforsikring
  • Bestil bil og fly eller hotel samtidigt, så er du dækket af pakkerejseloven
  • Dansk kundehjælp

 

bestil online