Echo Point på kanten af Blue Mountains

Udsigtspunktet til de ikoniske The Tree Sisters

Fra Sydney kan du tage en dagstur til udsigtspunktet Echo Point i den gamle mineby Katoomba. Det er en køretur på 1,5-2 timer. Fra Echo Point har du en enestående udsigt til tre eroderede sandstenstoppe – bedre kendt som The Tree Sisters. Bag dem ligger Jamison Valley i Blue Mountains National Park. Du har masser af muligheder for at vandre kortere- og længere vandreture fra udsigtspunktet og få nogle ekstraordinære naturoplevelser med hjem i bagagen.

Der er fx den korte Tree Sisters Walk, der tager dig endnu tættere på de tre populære sandstensformationer. En anden populær rute er Prince Henry Cliff Walk med vilde udsigter til vandfald og dalen. Den er ca. 7 km lang og ikke for gangbesværede. Og endelig er der turen ned ad Giant Stairways – 998 trapper fra Echo Point til Honeymoon Bridge, der leder dig til den første af The Tree Sisters.

Giv dig i det hele taget god tid, for området er ganske enkelt spektakulært og verdenskendt fra tv, nettet og diverse rejsebøger. Har du tiden til det, kan du sagtens overnatte en dag eller to i Katoomba og opleve byen og endnu mere af Blue Mountains National Park.

Kort

Vis på kort

Oplev New South Wales - Skab din egen historie