Gode råd om billeje i Australien

Få den bedste billeje i Australien

Standard, luksus eller 4-hjulstrækker?

Udlejningsbilen giver jer den største frihed undervejs på ferien i Australien. I bil kan I hurtigt tilbagelægge store afstande med masser af komfort, og I kan også stoppe op og finkæmme en by eller en nationalpark undervejs. Og bedst af alt er, at I kan komme rundt i de områder af Australien, I ønsker og i det tempo, der passer netop jer.

I kan vælge mellem mange bilmodeller og størrelser, når I vælger udlejningsbil i Australien. Det er kun et spørgsmål om temperament. Er I til en standardbil, en minibus eller en velvoksen 4-hjulstrækker? Vi tilbyder hele sortimentet i stort set alle lufthavne og større byer, så der er frit valg.

Men vigtigst af alt – spar ikke på pladsen. Vælg hellere en lidt for stor bilmodel end for lille. Udlejningsbilen er jeres andet hjem på ferien, og mængden af bagage og fysiske ferieminder vokser som oftest i løbet af turen.

 

gode råd til biludlejning

Bestil i god tid 
Prisen varierer ligesom flypriser fra dag til dag. Som regel er lejebilen billigere, jo før du bestiller.

Selvrisiko
Selvrisiko betyder at du hæfter for et beløb, hvis uheldet er ude. Hvis du vil undgå at skulle betale for ubehagelige overraskelser, kan du for et lille merbeløb vælge prisen uden selvrisiko.
 
Garanti 
Bestiller du fly og billeje samlet, er du sikret med pakkerejseloven.

Tænk før du tanker 
”Tænk før du tanker” betyder ganske enkelt, at du lige bør overveje, hvilken type afregning hos AVIS, som passer bedst til dit kørebehov. Der er følgende tre muligheder:

  • Fuld til fuld tank. Dette kan være den billigste mulighed. Det betyder, at du betaler for forbrug og selv tanker op inden aflevering.
  • Fuld til tom tank. Her betaler du for en hel tank, når du afhenter bilen, og afleverer bilen utanket.
  • Forbrugsafregning. Dette kan være den dyreste mulighed. Her betaler du ikke for en hel tank, og fylder ikke bilen op, inden du afleverer den. AVIS fylder bilen op og opkræver højere literpris samt et servicegebyr.

Find rundt med GPS 
AVIS tilbyder dig at leje en GPS. Alternativt kan du medbringe din egen, eller købe en GPS i FDMs netbutik.

Bestil online