Rejseforedrag: Kør-selv langs Australiens østkyst

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie langs Australiens østkyst

Drømmer du om at opleve Australiens østkyst med storslået natur, spændende storbyer og unikt dyreliv? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i de østaustralske stater New South Wales og Queensland.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Australiens østkyst eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af det østlige Australien: Fra Stillehavets kridhvide sandstrande og det imponerende koralrev Great Barrier Reef til noget af verdens ældste regnskov ved Cape Tribulation. Kom med til kulturrige Sydney - en af verdens smukkest placerede storbyer - og få unikke naturoplevelser til lands og til vands omkring Fraser Island og Whitsundays.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige østaustralske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie langs Australiens østkyst.

Datoer og tilmelding

Foredragsholderen er Mette fra Aalborg

Jeg selv er altid i gang med at planlægge min næste rejse og er i dag så privilegeret, at have besøgt samtlige kontinenter med undtagelse af Antarktis. Naturen er min drivkraft - og især jungle, regnskov, rev og vilde ekstreme landskaber, gør mig glad langt ind i kroppen – jeg kan fx sidde i timevis med mit kamera, for at se et specielt dyr i junglen. Mødet med mennesker fra hele verden, lokale som andre rejsende og finde de små afkroge på min vej, er de ekstra krydderier, der fuldender mine rejser.

Find mere inspiration til din rejse her