Rejseforedrag: Kør-selv langs Australiens østkyst

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie langs Australiens østkyst

Drømmer du om at opleve Australiens østkyst med storslået natur, spændende storbyer og unikt dyreliv? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i de østaustralske stater New South Wales og Queensland.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, det østlige Australien har at byde på: Fra Stillehavets kridhvide sandstrande og det imponerende koralrev Great Barrier Reef til noget af verdens ældste regnskov ved Cape Tribulation. Kom med til kulturrige Sydney - en af verdens smukkest placerede storbyer - og få unikke naturoplevelser til lands og til vands omkring Fraser Island og Whitsundays.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i Australien og gerne vil introduceres til landets østkyst. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad det østlige Australien har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige østaustralske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie langs Australiens østkyst.

Datoer og tilmelding

Dette foredrag er afholdt. Hold øje med nye datoer her på siden.

Find mere inspiration til din rejse her