Rejseforedrag: Kør-selv langs Australiens vestkyst

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie langs Australiens vestkyst

Drømmer du om at opleve et mere øde Australien, hvor turisterne er få og kænguruerne mange? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det vestlige Australien.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Australiens vestkyst eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af det vestlige Australien: Rå natur, hvor den røde jord når helt ud og møder det turkise hav. Dyk eller snorkel på et af de mest tilgængelige koralrev i verden med farverige fisk i alle størrelser. Tag outback og oplev den uberørte natur og det rige dyreliv. Der er kameler på stranden, hvalhajer i havet, dingoer i outbacken og den venlige lokalbefolkning. Det vestlige Australien er et fantastisk område at rejse i.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige vestaustralske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie langs Australiens vestkyst.

Datoer og tilmelding

august 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Australiens vestkyst Online 07-08-2024 17:00 Ledige pladser
september 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Australien Vest og Nord Aalborg 24-09-2024 18:00 Ledige pladser
Australien Vest og Nord Lyngby 26-09-2024 18:00 Ledige pladser

Foredragsholderen er Mette Majbritt fra Aalborg

Jeg selv er altid i gang med at planlægge min næste rejse og er i dag så privilegeret, at have besøgt samtlige kontinenter med undtagelse af Antarktis. Naturen er min drivkraft - og især jungle, regnskov, rev og vilde ekstreme landskaber, gør mig glad langt ind i kroppen – jeg kan fx sidde i timevis med mit kamera, for at se et specielt dyr i junglen. Mødet med mennesker fra hele verden, lokale som andre rejsende og finde de små afkroge på min vej, er de ekstra krydderier, der fuldender mine rejser.