Mette Majbritt - Aalborg

Mette - rejsespecialist

At rejse er min passion og jeg er så heldig at arbejde som rejsespecialist, hvor jeg kan bruge min rejseerfaring til at hjælpe andre med at få den perfekte rejse.

Jeg selv er altid i gang med at planlægge min næste rejse og er i dag så privilegeret, at have besøgt samtlige kontinenter med undtagelse af Antarktis. Naturen er min drivkraft - og især jungle, regnskov, rev og vilde ekstreme landskaber, gør mig glad langt ind i kroppen – jeg kan fx sidde i timevis med mit kamera, for at se et specielt dyr i junglen. Mødet med mennesker fra hele verden, lokale som andre rejsende og finde de små afkroge på min vej, er de ekstra krydderier, der fuldender mine rejser.

Min bedste ferieoplevelse var meget mere end ferie. Jeg boede og arbejdede et år i Australien blandt nogle helt fantastiske mennesker midt i den smukkeste natur. Jeg viste turister en lille del af det smukke land… det var en meget givende oplevelse for mig.

Jeg har ikke et enkelt yndlingsland, da de fleste har givet mig fantastiske oplevelser. Man finder mig gerne i eksotiske lande - enten med trekkingsko på fødderne og et kamera i hånden (jeg er vild med at fotografere og rejser aldrig uden mit kamera), eller i våddragt og med svømmefødder på.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Route 66 - et sjovt road trip, hvor vi spiste på ægte diners og besøgte små skøre byer
  • Antelope Canyon er min favorit med det smukkeste lys om eftermiddagen
  • Canada Vest Road trip – 3 uger med naturen tæt på hjertet.

  • Vestaustralien – på egen hånd igennem Outbacken, hvor man ser flere kænguruer end mennesker.

  • New Zealand – et ægte eventyr med hvaler, hobbitter, gletschere, helikoptere, vulkaner, geysere, vinmarker, regnskov, jetboats.

  • Fra Niagara til New Foundland. Det østlige Canada er smukt og så anderledes. Fra kæmpe vandfald til små farverige fiskerbyer.

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aalborg

Kontakt