Campbell River - Grizzlybjørne i Glendale Cove

vilde naturoplevelser – Knight inlet lodge, British Columbia

En spændende tur med oplevelser i særklasse. Med vandfly letter I fra Vancouver Island og lander ved lodgen blot en halv time senere. Knight Inlet Lodge er en flydende lodge midt i en dyrerigt område, der er kendt for at have mange grizzlybjørne. Dagene går med deltagelse i et godt udflugtsprogram og ind imellem udflugterne forkæles I med lækre anretninger fra lodgens køkken. Personalet er yderst kvalificeret og det giver oplevelsen en ekstra dimension.  

Fra 10.551 kr.
pr. person i dbl.værelse for 1 nat i Campbell River og 1 nat på lodgen inkl. fuldpension, vandfly t/r og 2 dage med wildlife oplevelser. Turen udgår fra Campbell River.

Rejseperiode:
Maj - oktober.

Afgange: 
Daglig

Varighed:
3 dage/2 nætter
(4 dage/3 nætter og 5 dage/4 nætter er også muligt)

Aldersgrænse:
Minimum 6 år frem til 30. august - herefter minimum 8 år. Det skyldes forskellige typer udflugter i de forskellige sæsoner. 


 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist:

få et tilbud

Wildlife-oplevelse


Knight Inlet er en 100 km lang fjord, der gennem tiden er skåret af gletsjere dybt ind bjergene. Det er et stykke uberørte vildmark og et naturligt levested for grizzlybjørne. Der har medvirket til den største koncentration af grizzlier i hele British Columbia.

Hvert forår, når bjørnene kommer ud af deres vinterhi, kan de opleves på en bådudflugt, når de går på bredden af ​​Glendale Cove og spiser halvgræs eller vender sten og finder delikatesser som muslinger og krebsdyr, der lever i fjorden. Om efteråret æder bjørnene sig mætte i laks, der hvert år vender tilbage til området for at gyde. Dette syn kan opleves fra en platform.

Omkring 60 kilometer fra mundingen af fjorden ligger Knight Inlet Lodge. Den flydende lodge ligger i læ i Glendale Cove, som tilbyder en af ​​de få, beskyttede forankringer i fjorden, og det er her, at I begynder eventyret. Lodgen er en samling af 5 flydende platforme, med bare 18 værelser, en spisestue, lounge, et wildlife informationscenter og bygninger til guider og ansatte. De fleste af værelserne har to queen beds og eget badeværelse med brus og toilet. I flere af lodgens opholdsrum er der en brændeovn, der skaber en super hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af om aftenen eller på en kølig dag.

Hver dag venter nye og spændende naturoplevelser i det fantastiske område, hvor logden ligger. Der tilbydes flere forskellige udflugter I kan vælge mellem, og udflugterne skifter afhængigt af sæsonen og vejret.

 

Dagsprogram

Campbell River

Turen starter med en overnatning på et centralt beliggende hotel i Campbell River for at sikre, at alle er klar til afgang med vandfly tidligt næste morgen. 

Campbell River, der rent historisk er kendt som ”Salmon Capital of the World”, ligger lige i hjertet af den tilstødende Strathcona Park, Desolation Sound og Mount Washington. Byen er mod vest omgivet af Strathcona Provincial Park og mod øst Coastal Mountain-bjergkæden, og enorme krydstogtskibe passerer lige forbi Campbell River. Det smukke sceneri opleves bedst fra den verdensberømte Discovery Pier efterhånden som skibene passerer i the Inside Passage mod fjerne mål i Alaska.

Overnatning i Campbell River.

Vandfly til Knight Inlet Lodge og udflugter

Efter morgenmad er der afgang til vandflyterminalen, der ligger ca. 10 min. væk. Her gøres klar og efter en halv times smuk flyvetur over bjerge, vand og øer lander i ved den flydende lodge i Glendale Cove. I får en kort introduktion og er derefter parat til den første udflugt, hvor I skal ud og spejde efter grizzlier. Afhængigt af sæsonen kan der være tale om en bådtur eller en tur til en platform, hvorfra der er mulighed for at se de imponerende dyr i deres naturlige omgivelser.      

Eftermiddagen byder som oftest på en bådtur i fjorden for at opleve den smukke natur I befinder jer midt i. Og inden aftensmaden kan I lige nå en enkelt bjørnetur mere. Der tages forbehold for hvilke udflugter der kan gennemføres og hvornår, men lodgen har et godt udbud af spændende muligheder.  

Om aftenen serveres et dejlig og velfortjent måltid, hvor snakken ganske sikkert går lystigt om dagens vilde oplevelser. Der er mulighed for lidt aftenhygge i loungen inden I trækker jer tilbage til jeres værelse.  

Overnatning Knight Inlet Lodge.

Udflugt og vandfly tilbage til Capmpbell River

I dag slutter opholdet på Knight Inlet Lodge, men I kan lige nå endnu en bjørneekspedition om morgenen, lige efter morgenmaden og inden flyet letter for at bringe jer tilbage til civilisationen. Sidst på forrmiddagen er I tilbage i Campbell River og klar til nye eventyr.  

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

 

Fra 10.551 kr.

Udflugten inkluderer:

 • 1 overnatning på hotel i Campbell River
 • Transport fra hotel til vandflyterminalen i Campbell River t/r
 • Vandflyver fra Campbell River til Knight Inlet Logde t/r
 • 1 overnatning på Knight Inlet Lodge
 • Velkomst med orientering om wildlifeoplevelserne
 • Fuldpension under opholder på lodgen inkl. vin til aftensmaden
 • Al transport i forbindelse med udflugter under ophold på lodgen
 • Bjørne eskpeditioner   
 • Bådur i Knight Inlet - afhængigt af vejret
 • Brug af kajakker på udflugter 
 • Naturguider på alle udflugterne
 • Overtrækstøj og kikkert til brug på udflugterne   
 • 14 kg bagage + en lille håndtaske pr. person 
 • Drikkepenge til lodgens personale


Udflugten inkluderer ikke:

 • Brændstofstillæg - beløb oplyses ved bestilling

Om rejsen

Prisen er pr. person i dobbeltværelse.

Turen findes også med 2 eller 3 nætter på Knight Inlet Lodge. Spørg os om pris og mulighed. 

Det er muligt - mod tillæg - at starte denne tur i Vancouver, hvor fly Vancouver - Campbell River t/r vil være inkluderet.

Der er ingen mobildækning, wi-fi eller internetforbindelse på lodgen.  

Børn:
Der findes børnerabat
Bemærk: Aldersgrænse 6 / 8 år afhængigt af sæson.

Bestil i god tid!
Vil du sikre dig plads på denne store naturoplevelse, så bestil i god tid - gerne omkring 1 år i forvejen. Der er begrænset kapacitet på lodgen.

Oplevelser i Canada

Canada er et fantastisk sted, hvis I vil opleve storslået natur. Læs mere om de mange spændende aktiviteter i Canada og bliv inspireret til at opleve mere.