Whistler - Gastronomisk tur til fods

Smag på Whistlers gemte perler

Whistler er nok mest kendt for hvid pulversne og skisport i verdensklasse, men den lille landsby har meget mere at byde på. Denne Foodie-tur bringer jer rundt i byens hyggelige gader til nogle af de lokale favorit restauranter. Undervejs passerer I noget af Whistlers prisvindende arkitektur.

Fra 699 kr.
Pris pr. person inkl. te-smagning, mad på fire restauranter og engelsktalende guide

Rejseperiode: 
Hele året

Afgange:
Dagligt klokken 17:00

Varighed:
3,5 timer

Pris pr. person fra:
Voksen: 699 kr. 

Minimumsalder:
19 år.

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

Opdag Whistlers gemte perler 

I starter turen med te-smagning på Davids Tea, hvorefter I fortsætter til fire overdådige retter på lokale favorit restauranter: Elements, Stonesedge, Wild Wood Pacific Bistro, Rogers Chocolate og Caramba. I går rundt til de forskellige restauranter, så I får også udforsket den hyggelige lille landsby. Hvis I er på jagt efter Whistlers gemte gastronomiske perler, er denne tur lige noget for jer. 

Der er også mulighed for at bestille vin til turen. Hvis I bestiller vinpakken, får I et glas rød eller hvidvin på de tre første restauranter, og slutter af med et lille glas af British Columbias kendte icewine på den sidste restaurant. Hvis I gerne vil have vin på turen, kan det bestilles hjemmefra til en rigtig god pris.

Udflugten inkluderer:

  • Te-smagning og lækre retter på 4 lokale restauranter
  • Engelsktalende guide

kort

Vis på kort

få et tilbud