Flybilletter til London

bestil din flybillet til London

Du kan vælge at bestille din flybillet til en af Londons mange lufthavne i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til London, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i England, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til London er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til London i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

lufthavne i London

En metropol som London kan naturligvis ikke nøjes med én lufthavn, ej heller to. London har ikke mindre end fire store internationale lufthavne:

 •     Heathrow Airport
 •     Stansted Airport
 •     London City Airport
 •     Gatwick Airport

Langt de fleste fly til London lander i den store Heathrow Airport, som er den største og mest travle lufthavn i Europa.

Heathrow Airport i London

Heathrow Airport håndterer over 72 mio. passagerer hvert år og ligger cirka 24 kilometer vest fra centrum af London. Heathrow Airport har i øjeblikket 5 passagerterminaler og en fragtterminal.

Navn: London Heathrow Airport
Adresse: The Compass Centre, Nelson Road, Hounslow, Middlesex, TW6 2GW
Tlf.:  +45 0844 335 1801
 

Flyvetider til Heathrow:

København - London Heathrow Airport: 1 time og 55 minutter
Billund - London Heathrow Airport: 3 timer og 30 minutter
Bornholm – London Heathrow: 3 timer og 30 minutter

Tidszone: (+0100CET)

Transport til og fra Heathrow lufthavn

Når du lander med fly til London, og skal videre fra lufthavnen til centrum, har du flere muligheder for transport.

Med tog
Heathrow Express er den hurtigste transportmulighed og afgår fra terminal 1,2,3 og 5 med 15 minutters mellemrum. På den 15-minutter lange tur til Paddington Station, kan du slappe af i det komfortable tog med aircondition, masser af baggageplads og gratis tv. Du kan købe billetter online, på stationen eller i toget. En enkeltbillet koster £26, en returbillet £34. Billetprisen falder til mellem £21-34, hvis du bestiller online i forvejen.

Med metro
Londons undergrundsbane er den mest omkostningseffektive forbindelse mellem lufthavnen og London. Picadilly linjen afgår fra alle terminaler og rejetiden er 50-60 min. Du kan købe billetter på alle stationer. En enkeltbillet til London (zone 1) koster ca. £6, mens et et-dags rejsekorts (gældende i alle zoner) koster £17.
 
Med bus
Der findes et hav af forskellige busser og rutebiler. Skal du til dit hotel kan du med fordel tage hotelbusserne, som kører mellem lufthavnen og dit hotel. Bussen afgår fra alle terminaler og en enkeltbillet koster £4.50. Hvis du skal videre til jernbanenettet, kan du tage RailAir busserne, som kører hvert 20. minut. En enkeltbillet koster £13 og tager dig til Bristol Station hvorfra du kan skifte tog, hvis du skal videre. Turen med RailAir tager ca. 45 minutter.

Med taxa
Hvis du vælger at rejse med taxa fra Heathrow lufthavn, kan du benytte tre forskellige fuldt licenserede services. Om du rejser med de ikoniske Blacks Cabs, minicab eller med privatchauffør, kan du finde noget der passer dine behov. Alle chauffører er fuldt licenseret, og har bestået det verdensberømte kendskab til London. Alle taxier der opererer i Heathrow har adgang for kørestolsbrugere.

Oversigt
 

 • Tog: Heathrow Express -> Paddington = 15 min.
 • Tog: Heathrow Connect -> Paddington = 25 min.
 • Tog: Underground -> Flere stationer  > 1 t.
 • Bus: National Express -> Victoria m.fl. = 40-80 min
 • Taxi; Heathrow Taxis -> Centrum = 1/2-1 t.

 

Fordele og ulemper ved Heathrow lufthavn

Fordele: Hvis du elsker rejsestemning, er Heathrow et fantastisk spændende sted, hvor der sker noget døgnet rundt. Der er masser af muligheder for shopping til både downstairs- og upstairs-priser, og i den nyeste tilbygning, Terminal 5, kan man bl.a. kan spise hos kendis-kokken Gordon Ramsay.

Ulemper:  Heathrow er verdens travleste lufthavn og er gigantisk, så man risikerer at komme til at gå meget langt eller fare vild. Det anbefales derfor at man er i god tid, og undersøger hvor lang tid det tager ud til gaten så du ikke misser dit fly. 

Stansted Airport i London

London Stansted Airport er en britisk civillufthavn. Lufthavnen ligger i Uttlesford, Essex, som er ca. 40 km. nordøst for London. Lufthavnen er ejet og drives af BBA, som ligeledes driver lufthavnene Heathrow og Gatwick. Stansted håndterer cirka 17,5 mio. passagerer om året.

Navn: London Stansted Airport
Adresse: The Compass Centre, Nelson Road, Hounslow, Middlesex, TW6 2GW
Tlf.:  +45 0844 335 1803
 
Flyvetider til Stansted:
København - London Stansted: 1 time og 50 minutter
 
Tidszone: (+0100CET)

Transport til og fra Stansted lufthavn

Med tog
Stansted Express Service er den hurtigste måde at komme ind til det centrale London. Det er en regelmæssig og bekvem togforbindelse mellem lufthavnen og London Liverpool Street Station. Togene kører hvert 15-30 minutter. Rejsetiden ligger på 45 minutter, og en returbillet koster 46,80£ (ca. 400 kr.).
Enkelt tur: £ 18,00
Rundtur: £ 26,80

Med bus
Hvor Stansted Express er de eneste, der bruger togsporet, er der flere muligheder på landevejene med bus. Det er muligt at finde en busbillet til London helt ned til 2 pund, men så tager det også 70-75 minutter at nå til centrum.

Med taxa
Londons berømte sorte taxaer er ikke helt billige, men benpladsen er rigelig, og de fleste chauffører er altid klar med turistråd eller en god historie. Rejsetiden til det centrale London er cirka 60 minutter, og koster omkring £ 80-100.
 
Oysterkort:
Et Oysterkort er det billigste alternativ når du skal rundt i London. Kortet kan bruges på en lang række offentlige transportmidler såsom, busser, toge, undergrundsbanen, DLR og nogle nationale toge.

Oversigt
 

 • Tog: Stansted Express -> Liverpool St. = 45 min.
 • Bus:  EasyBus -> Victoria m.fl. = 75 min.
 • Bus: National Express -> Victoria = 85-100 min.
 • Bus: National Express -> Liverpool st. = 45-60 min.
 • Bus: Terravision -> Victoria = 75 min.
 • Bus: Terravision -> Liverpool st. = 55 min.
 • Taxi: 24x7 -> Centrum = 60 min.


Fordele og ulemper ved Stansted lufthavn

Fordele: Stansted lufthavn har en lang række faciliteter du kan give dig i kast med. Du får derfor ikke noget problem at få tiden til at gå.
 
Ulemper: Det kan være dyrt og tidskrævende at komme til og fra Stansted lufthavn.

London City Airport

London City Airport ligger ca. 10 km. øst for London City, og 5 km. fra byens andet finanscentrum Canary Wharf. London City Airport åbnede i 1987 og er byens nyeste lufthavn. Ruter herfra er hovedsagelig mindre fly der er beregnet til forretningsrejsende. Fra lufthavnen er der forbindelse til Canary Wharf og Docklands Light Railway, der er forbundet med London Underground.
 
Navn: London City Airport
Adresse: The Compass Centre, Nelson Road, Hounslow, Middlesex, TW6 2GW
Tlf.: +44 (0)20 7646 0088
 
Flyvetider til London City Airport:
Der er ingen direkte fly til London City Airport så flytider varierer.
 
Tidszone: (+0100CET)

Transport til og fra London City Airport

Da London City Airport, som navnet siger, ligger inde midt i London City, er det ikke transport til og fra lufthavnen, der tager tid. London City Airport blev i 2008 kåret som lufthavnen med verdens bedste offentlige transportforbindelser. Du har følgende muligheder for at komme fra flyet til hotellet:

Med tog
Dockland Light Railway giver dig forbindelse til både Underground og regionaltog, og turen ind til centrum tager ca. 7 minutter - 20 minutter hvis du skal med helt til DLRs endestationer Bank eller Tower Gateway.

Med bus
Bus nr. 473 og 474 er lokale busser, der kører i området omkring London City Airport.
Derudover kan du, hvis dit endelige mål er Canary Wharf, benytte London City Airport Express Shuttle, der kører mellem lufthavnen og 3 steder i Canary Wharf. Shuttlen skal bookes på forhånd, dette gøres på tlf. 0845 095 9595.

Med taxi
Taxi er og bliver den nemmeste form for transport, hvis du ankommer til London City Airport. Der er mange taxiselskaber der betjener London City Airport og de ​​omkringliggende områder, hvoraf mange har specialiseret sig i lufthavnstaxier og kan tilbyde gode priser. Eksempelvis koster en taxi fra lufthavnen til Victoria Station cirka 30£ (ca. 260 kr.)

Oyster kort
Et Oyster kort er et billigt alternativ som du har mulighed for at købe når du skal rundt i London. Med et Oyster kort kan du benytte en lang række offentlige transportmidler såsom, busser, toge, undergrundsbanen, DLR og nogle nationale toge.


Fordele og ulemper ved London City Airport

Fordele: Lille og overskuelig med de bedste transportmuligheder videre.

Ulemper:  Ikke mange faciliteter, så det kan være svært at få mange timers ventetid til at gå.

Gatwick Airport i London

Gatwick Airport ligger mellem Horley i Surrey og Crawley i West Sussex, ca. 40 km. syd for London og 40 km. nord for Brighton. Gatwick håndterer over 36 mio. passagerer.
 
Navn: Gatwick Airport
Adresse: London Gatwick Airport (LGW), UK
Tlf.:  0843 459 0271
 
Flyvetider til Gatwick Airport:

København - Gatwick Airport: 1 time og 55 minutter

Tidszone: (+0100CET)

 

Transport til og fra Gatwick Airport

Med tog
Der går tog hver 15. minut til Brighton (via Mid Sussex) og til Bedford via East Croydon, London Bridge, St Pancras International og Luton. Nordgående tog kører til London Victoria via East Croydon og Clapham Junction, samt til London Bridge via East Croydon. Sydgående ruter kører til Brighton, Eastbourne, Portsmouth og Southampton.

Gatwick-ekspressen
Gatwick Express er den hurtigste måde at komme mellem Gatwick Airport og Victoria Station.
Fra tidlig morgen til midnat køres med 30 minutters mellemrum til og fra lufthavnen. Turen tager ca. 20 minutter, og en returbillet koster ca. 30£ (ca. 260 kr.).
 
Med bus
easyBus

Billig non-stop transport mellem London og Gatwick. Afgang hver 15. minut omkring spidsbelastning og kører stort set hele døgnet til/fra Terminal Nord og Syd til/fra Earls Court / West Brompton i det centrale London. easyBus kører alle ugens dage undtaget Juledag og kan benyttes af alle passagerer.

National Express
Rutebil til London med afgang hver time med ca. 85 min. transport tid til Victoria Station. Lufthavnsbusserne koster cirka 100 kr.

Med taxa
Taxi mellem det centrale London og Gatwick tager ca. 65 min. Priser varierer meget. Airport Cars Gatwick - Telefon: +44 1293 567700

Oyster kort
Et Oyster kort er det billigste alternativ du kan vælge når du skal rundt i London. Kortet kan bruges på en lang række offentlige transportmidler såsom, busser, toge, undergrundsbanen, DLR og nogle nationale toge.

Oversigt

 • Tog: Gatwick Express -> Victoria = 30 min.
 • Tog: Southern Train -> Victoria = 35 min.
 • Tog: First Capital Conn. -> London Bridge     30-45 min.
 • Bus: EasyBus -> Fulham Brdw. = 65-80 min.
 • Bus: National Express -> Victoria = 85 min.