THAI Airways

Hvorfor bestille dine flybilletter med THAI Airways?


FDM travel sælger lige nu billige THAI Airways flybilletter fra Danmark til hele verden. Flyv fx direkte fra København til Bangkok eller videre til en af de mange andre spændende destinationer. THAI Airways er den hurtigste vej til Thailand, og tilbyder en prisbelønnet service ombord.

THAI Airways har siden 1960 fløjet direkte mellem København og Bangkok. I samarbejde med SAS kan de også tilbyde tilslutningsfly fra de fleste provinsbyer, der gør rejsen meget nemmere. THAI Airways er det foretrukne selskab, når det kommer til rejse mellem Danmark og Thailand, og med daglig afgang, er Thailand lidt tættere på. Flyflåden er ny og servicen ombord samt komforten er helt i top. 

Flyrejser med THAI Airways dækker:

  • Flyrejser til danskernes foretrukne Thailandske destinationer som fx Bangkok, Krabi og Phuket
  • Flybilletter til hele verden 
  • Afgang fra København med mulighed for tilslutningsfly
  • Privilegier for Royal Orchid Plus medlemmer
  • Fordele som Star Alliance/Eurobonus kunde (pt indtil 1. september 2024)
  • Gode børnerabatter
  • Moderne og miljøvenlige fly


Fly + hotel = smart

Hvis du både bestiller fly & hotel er du beskyttet af Pakkerejseloven. Derfor er det smart at kombinere en billig flybillet med THAI Airways med et godt, centralt hotel. FDM travel tilbyder gode, centrale hoteller i hele verden fra budget til luksus. Så vær smart og bestil din pakkerejse nu.

Ombord på THAI Airways kan du uden ekstra omkostninger medbringe 20kg bagage per person, på alle deres oversøiske destinationer. På alle THAI Airways flyvninger kan du vælge mellem et bredt sortiment af mad, drikkevare og underholdning.
OBS: THAI Airways har af- og hjemrejse flere dage om ugen til og fra alle deres destinationer. Får du ikke et resultat i første omgang, så prøv igen med nye datoer.