Flybilletter til Biarritz

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Biarritz i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Biarritz, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Frankrig, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Biarritz lufthavn

Lufthavnen i Biarritz er til daglig kendt som Biarritz Airport, og den ligger ca. 5 km. sydøst fra centrum. Så fra lufthavnen er der ikke langt til byen og områdets lækre strande.

Navn: Biarritz Pays Basque Airport (Biarritz Airport)
Adresse: 7 Espl. de l'Europe, 64600 Anglet, Frankrig
IATA kode: BIQ

Transport til og fra Biarritz lufthavn

Da afstanden fra lufthavnen ind til Biarritz er kort, er transporten overskuelig hvad angår både pris og tid.

Med bil

At leje en bil til din ferie i Biarritz gør ikke blot transporten til og fra lufthavnen nemmere, men det er også en glimrende mulighed for at få set alle de fantastiske steder, der ligger uden for Biarritz. Sammen med vores samarbejdspartnere sørger vi for en lejebil til en rigtig god pris. Bestil sammen med dine flybilletter til Biarritz hos FDM travel.

Med taxi

Den korte afstand til Biarritz gør det prismæssigt overkommeligt at tage en taxi, som du finder uden for ankomsthallen.

Med bus

Fra lufthavnen går der busser til forskellige destinationer i området, herunder Biarritz centrum.