Flybilletter til Athen

Bestil din flybillet til Athen

Du kan vælge at bestille din flybillet til Athen i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Athen, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Grækenland, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Athen er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Athen i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Athen internationale lufthavn

Flyrejser fra Danmark til Athen lander i Athens Elephterios Venizelos International Airport – i daglig tale blot Athens International Airport. I Athens moderne lufthavn, der ligger små 30 km øst for Athens centrum, finder du et stort udvalg af faciliteter – butikker, restauranter og services – samt nem transport ind til Athens centrum, når du skal videre efter din flyrejse.

Navn: Athen International Airport "Eleftherios Venizelos"
Adresse: Attiki Odos, Spata Artemida 190 04, Grækenland
IATA kode: ATH

Transport til og fra Athen Lufthavn

Du kan vælge mellem de klassiske fire transportmuligheder, når du vil videre fra lufthavnen efter din flyrejse til Athens lufthavn.

Med metro
Den blå metrolinje er den hurtigste vej mellem lufthavnen og Athen centrum - vær i øvrigt opmærksom på, at det ikke er alle metroafgange, der kører hele modsatte vej fra Athen og ud til lufthavnen, når du skal hjem igen - hold derfor øje med flysymbolet i køreplanen og på metrotogenes skilte.

Lufthavnens metrostation finder du uden for afgangshallen på den anden side af busholdepladsen. Turen mellem lufthavnen og Athen centrum tager ca. 30 minutter, når du er landet med dit fly til Athen.

Med lufthavnsbusser
Når du lander med dit fly til Athen kan du vælge mellem hele 6 Express lufthavnsbusser (linjerne X92 – X97), der servicerer Athen lufthavn 24 timer i døgnet.

Busserne ind mod Athen kører uden for ankomsthallen, og når du skal retur ankommer de, praktisk nok, uden for afgangshallen. Busturen tager mellem 45 minutter og 1½ time.

Med taxi
Du kan naturligvis også komme videre med taxi efter din flyrejse til Athen. Taxaerne holder på uden for ankomsthallens udgang 3. Taxaturen fra lufthavnen til Athen varer ca. 45 minutter.

Med udlejningsbil
En lejebil giver dig en enestående mulighed for at se Athens omegn på egen hånd. Så bestil allerede en god og billig lejebil i dag, som står klar i lufthavnen, når du lander efter din Athen flyrejse.

Find de billige fly til Athen

I de fleste tilfælde finder du de billige fly til Athen, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Athen på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag.

Bestil dit fly til Athen i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Athen.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Athen

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Athen fra det pågældende selskab. Du har også
mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Athen uden mellemlandinger.

Mere om Athen

Bestiller du en billig flybillet til Athen oplever du stedet, hvor hele vores civilisation tog sine første spæde skridt. Historie vælter ud af hver en velbevaret sprække i Athen, og giver dig et meget håndgribeligt indblik i, hvad der skete dengang og siden. Samtidig er Athen en fuldvoksen moderne storby med alt, hvad det indebærer, og denne kombination – tilsat skønne strande, smuk natur og herlig mad - tiltrækker hvert år tusindvis af turister, der alle tager hjem fra ferien lidt klogere og med bagagen fuld af fantastiske oplevelser.
Læs mere om Athen