Flybilletter til Rhodos

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Rhodos i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Rhodos, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Grækenland, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

bestil online

Information

Rhodos lufthavn

Rhodos Lufthavn, Diagoras, der blev indviet i 1977, er en forholdsvis stor lufthavn, der med den kommende udvidelse vil blive fordoblet i størrelse. Diagoras er pt. den tredje travleste lufthavn i Grækenland målt på passagertal. Rhodos Lufthavn er beliggende nær byen Paradisi ca. 14 km fra Rhodos by.

Navn: Rhodos International Airport "Diagoras"
Adresse: Epar. Od. Ialisou - Katavias, Paradisi 851 06, Grækenland
IATA kode: RHO

Transport til og fra lufthavnen

Transportmulighederne til og fra Rhodos Lufthavn er lidt sparsomme, men du har dog følgende muligheder:

Bus

Der går en bus mellem Rhodos Lufthavn og Rhodos by fra tidlig morgen til sen aften.

Taxi

Du kan altid finde en taxi udenfor ankomsthallen. Det er en hurtig og behagelig måde at komme til og fra lufthavnen, og priserne er forholdsvis overkommelige.

Billeje

Den sidste, men nok mest anbefalelsesværdige, form for transport er at leje en bil. På den måde kan du ikke blot komme til og fra lufthavnen, men også få set meget mere af Rhodos, mens du er der. Vi sørger de for, at der står en bil og venter på dig, når dit fly lander på Rhodos, og via vores gode samarbejdspartnere er du garanteret at prisen er i bund.

 

Rhodos som dit næste rejsemål?

Når du kommer med fly til Rhodos oplever du øens to hovedattraktioner: ”Historie” og ”Sol, Strand og Vand”. Overalt på øen finder du ruiner og levn fra antikken, og især den gamle bydel i Rhodos by byder på historiske vingesus. Langs hele kystlinjen på Rhodos kan du hengive dig til alt fra solbadning og svømning til snorkling og windsurfing. Det kan anbefales at lade din ferie på Rhodos være en blanding af de to kategorier suppleret med den gode græske mad og øens forrygende underholdnings- og natteliv.