Sydafrika - gratis rejseforedrag

Lad os inspirere dig til din næste rejse til Sydafrika

Er du i tvivl om, hvordan du skal opleve Sydafrika? Vil du have frihed til selv at bestemme tempoet på en kør-selv-ferie gennem Sydafrikas smukke natur med vinmarker og safari i Kruger Nationalpark, eller foretrækker du tryghed og sammenhold på en rundrejse med rejseleder gennem Blyde River Canyon og Cape Town?

Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til din ferie. Derfor inviterer vi dig med til vores gratis inspirationsaftener om Sydafrika som vi holder i hele landet.

Her deler vi ud af vores rejseerfaring, giver gode råd til planlægning af rejsen og fodrer dig med tips til at finde autentiske oplevelser undervejs på din rejse.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om Sydafrika eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse skal gå hen. Gennem personlige rejseoplevelser og ekspertviden giver vi dig et overordnet indtryk af Regnbuelandet, og hvad det har at byde på.

Her på siden kan du finde rejseforedrag som vi holder om Sydafrika lige nu. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.

Det får du til vores rejseforedrag:

 • Et indblik i det bedste Sydafrika har at byde på
   
 • Inspiration til store og små oplevelser på din ferie
   
 • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål
   
 • Tips og råd til at planlægge din rejse
   
 • Kaffe og snacks
   
 • En hyggelig snak med os og andre rejseentusiaster

Få gratis inspiration nær dig:

Du kan komme til rejseforedrag i vores butikker i Aalborg, Vejle, Odense og Lyngby, når vi afholder fysiske rejseforedrag.