Rejseforedrag: Kør-selv i Irland

Gratis rejseforedrag om kør-selv i Irland

Har du ikke bestilt din rejse endnu? Eller mangler du inspiration til at vælge, hvor ferien skal holdes? Så er dette foredrag noget for dig. Til vores inspirationsaften giver vi dig et overordnet indtryk af, hvad destinationen har at byde på, og om det er der din næste drømmeferie skal gå til.

Den grønne ø Irland byder på fantastiske stemninger og masser af fascinerende naturoplevelser. Bliv fortryllet af irernes gæstfrihed og varme humor, og lad dig rive med af den irske folkemusik og riverdance i charmerende byer som Galway, Cork og Sligo. Kør langs Atlanterhavskysten med dramatiske klippeformationer og golde områder, som står i stærk kontrast til øens indre blide natur, og besøg undervejs romantiske slotte og borge. Eller nyd et slag golf på en af de mange golfbaner.
Dublin er porten til Irland. En charmerende storby med sin helt egen charme, mange spændende seværdigheder, gode shoppingmuligheder og utallige pubber, hvor du kan slukke tørsten med en Guinness, Irlands ikoniske stout.
Efter rejseforedraget har du, ud over trangen til en Guinness og mod på en riverdance, et meget bedre overblik over Irlands mange oplevelser, så du kan skræddersy din kør-selv-drømmeferie i Irland.

Datoer og tilmelding