Rejseforedrag: Kør-selv i Irland

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Irland

Drømmer du om at opleve Irlands fascinerende natur, charmerende småbyer og stemningsfyldte pubber?

Så deltag i vores online rejseforedrag, hvor vi på en lille times tid tager dig med til det bedste af Irland. Fra betagende natur med grønklædte bjerge, dramatiske klippeformationer og store vandfald, til imponerende borge og spændende historie. Fra pulserende storbyer til charmerende landsbyer og stemningsfyldte pubber med Guinness, Whiskey og live musik.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Irland eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad Irland har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige irske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Irland.

Datoer og tilmelding

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
Irland - online rejseforedrag - marts 2021
Irland - Rock of Cashel

Foredragsholderen er Niels fra Aalborg

Jeg elsker at rejse, og ferieoplevelser med venner og familie er noget af det bedste livet har at byde på. Jeg foretrækker at leje bil, når jer rejser, da det giver den ultimative frihed. Det er som regel på turene i bil, hvor vi gør impulsive stop, at vores bedste ferieoplevelser kommer.