Rejseforedrag: Kør-selv i Irland

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Irland

Drømmer du om at opleve Irlands fascinerende natur, charmerende småbyer og stemningsfyldte pubber? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det irske.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om Irland, endnu ikke har bestilt din rejse eller mangler inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen. På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, landet har at byde på: Fra betagende natur med dramatiske klippeformationer og imponerende borgruiner til irsk folkemusik og varm gæstfrihed. Kom med til hovedstaden Dublin, hvor imponerende seværdigheder ligger side om side med charmerende pubber, og oplev riverdance og smag landets ikoniske stout, Guinness, i autentiske byer som Galway, Cork og Sligo.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige irske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Irland.

Datoer og tilmelding

august 2019ButikDatoTidspunktStatus
Kør-selv i Irland, AarhusAarhus27-08-201917:30Ledige pladser
september 2019ButikDatoTidspunktStatus
Kør-selv i Irland, OdenseOdense05-09-201917:30Ledige pladser
Kør-selv i Irland, AalborgAalborg19-09-201917:30Ledige pladser

Find mere inspiration til din rejse her