Flybilletter til Sicilien

Find og bestil din flybillet til en af Siciliens lufthavne

Du kan vælge at bestille din flybillet til Sicilien i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Sicilien, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Sicilien er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Sicilien i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Lufthavne på Sicilien

Skal du til Sicilien, er der to forskellige lufthavne, du kan flyve til. På Siciliens nordlige del ligger Palermo lufthavn og på den vestlige side ligger Catania lufthavn. Husk på du kan vælge at flyve til den ene og hjem fra den anden hvilket er nemt og bekvemt, hvis du lejer en bil, der står klar til dig i lufthavnen.

Catania Lufthavn

Catania lufthavn ligger ca. 4,5 km syd for Catania by.

Navn: Catania–Fontanarossa Airport
Adresse: Via Fontanarossa, 95121 Catania CT, Italien
IATA kode: CTA

Palermo Lufthavn

Palermo Lufthavn ligger ca. 35 km vest for byen Palermo.

Navn: Palermo International Airport (kendt som Falcone Boselinno)
Adresse: Località Punta Raisi, 90145 Cinisi PA, Italien
IATA kode: PMO

Transport til og fra lufthavnene

Den mest benyttede form for lufthavnstransport er med en lejebil, men der er også busser til Palermo og Catanias centrum og flere andre byer på øen. Taxi er den dyreste mulighed, men så kommer du også hurtigt frem til hotellet.

Bus
Catania lufthavn: AMT bussen til og fra lufthavnen eller Catanias centrum med ca. 20 minutters interval fra tidlig morgen til midnat. Der er mange andre busselskaber, hvis du skal til et andet rejsemål på Sicilien.

Palermo lufthavn: Busselskabet Autolinee Prestia e Comandé kører til og fra lufthavnen fra Palermos centrum med ca. 30 minutters interval fra tidlig morgen til midnat. Andre selskaber sørger for gode forbindelser til flere byer på Sicilien.

Taxi
Taxiholdepladsen finder du udenfor ankomsthallen. Med taxi kommer du nemt og bekvemt frem til dit hotel.

Lejebil
Ønsker du frie muligheder under hele din ferie på Sicilien er en lejebil den bedste løsning. Vi kan sørge for, at der står en bil klar til dig, når du lander med fly på Sicilien, og via vores gode samarbejdspartnere er du sikker på en rigtig god pris.

Sicilien som rejsemål

Har du først været på Sicilien er der en god chance for du vil tilbage. Vulkanøen lokker med skønne middelhavsstrande, hvor du kan dase dagen lang, du kan tage på vulkantrek til Europas største vulkan, Etna, på bådudflugter, besøge små dragende landsbyer og ellers nyde Siciliens spændende menukort. Klimaet byder på solrige somre med lidt nedbør, mens vinteren byder på mere regn, men med dejlige milde temperaturer.
Læs mere om Sicilien