Flybilletter til Venedig

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Venedig i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Venedig, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Italien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis. 

bestil online

information

Marco Polo lufthavn i Italien

Når du rejser med fly til Venedig, lander du enten i Aeroporto di Venezia Marco Polo, eller den noget mindre Treviso Airport.

Størstedelen af fly til Venedig fra Danmark lander i Marco Polo, som er placeret lidt uden for byen Mestre på fastlandet, ca. 7 km nord for Venedig. Treviso beflyves af meget få fly direkte fra Danmark. 

Navn: Venedig Marco Polo Lufthavn
Adresse: Viale Galileo Galilei, 30/1, 30100 Venezia, Italien
IATA kode: VCE
Flyvetider til Venedig: Der er ingen direkte fly til Venedig så derfor er der varierende flytider.

Transport til og fra Venedig lufthavn

Når du kommer med fly er turen fra Marco Polo lufthavn til Venedig hurtigst at sejle, men det er også muligt at tage den lidt længere tur over land. Falder valget på én af de offentlige transportmidler, kan det anbefales at købe et Venice Card, der giver dig adgang til ikke bare offentlig transport, men også offentlige toiletter i Venedig. Kortet kan købes med 1 - 7 dages gyldighed. 

Husk, at al transport i centrum af Venedig foregår til fods eller i båd, da biler ikke har adgang her. Det tætteste du kan komme i bil/bus er Piazzale Roma, der derfor er trafikknudepunktet, hvor du skifter til vand-transport.

Båd - Vaporetto
Det private transportfirma Alilaguna har hele 4 linier, der sejler dig fra Marco Polo lufthavn til adskillige centrale stop rundt om i Venedig. Denne form for lufthavnstransport er ikke blot den hurtigste, det er også langt den smukke-ste måde at ankomme til en by som Venedig. For at komme fra lufthavnen til bådenes kajplads, skal du benytte den gratis shuttle.

Bus
Den mest populære transport mellem Marco Polo lufthavn og Venedig er ekspres-lufthavnsbussen ATVO, der på blot 20 minutter transporterer dig i komfortable busser direkte ind til Piazzale Roma i Venedig - eller den anden vej. Derudover kører to ACTV-bybussen linie 5 fra Marco Polo lufthavn direkte ind til Piazzale Roma i Venedig.

Tog
Der er ingen togforbindelse fra Marco Polo lufthavn ind til Venedig, men skal du rejse videre til destinationer udenfor Venedig, kan du tage bus fra lufthavnen til enten Santa Lucia stationen i Venedig eller stationen i Mestre, hvorfra der er togforbindelser til resten af Italien.

Taxi
Da Venedig er bilfri, er det ikke taxier, der holder i kø og venter på dig udenfor lufthavnen. Men hvis du ønsker at blive kørt ind til Piazzale Roma, kan du bestille en taxi ved reservationsskranken i ankomsthallen. Derudover er der et stort udvalg af shuttle/limousine services.

Water taxi
Water Taxi er Venedigs svar på limousinen, og hvis du er villig til at betale ekstra for hurtig, komfortabel og uforglemmelig transport til og fra lufthavnen, er det bestemt anbefalelsesværdigt. En af fordelene ved en Water Taxi er, at du kommer så tæt på dit hotel, som det overhovedet er muligt, og dermed sparer tid. En Water Taxi kan tage op til 10 personer med af gangen.

Lejebil
At leje en bil, er ikke noget, der kan anbefales, hvis du hele din ferie skal opholde dig i selve Venedig. Har du derimod planer om at holde ferie udenfor Venedig, eller tage på udflugt en enkelt dag eller to, så vil en lejet bil være en kærkommen bonus til din ferie. Hos FDM travel kan du nemt bestille en lejebil til din ferie.

Fordele og ulemper ved Marco Polo lufthavn

Fordele: Lufthavnen har mange moderne faciliteter at give sig til.

Ulemper: Man må forvente at opleve en lufthavn hvor det kan virke lidt stressende at være. Som turist må man indse, at Venedig bare er en utrolig populær turistdestination.