Flybilletter til Verona

Find og bestil din flybillet til Verona

Du kan vælge at bestille din flybillet til Verona i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Verona, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Italien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Verona er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Verona i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Verona lufthavn – Aeroporto di Verona-villafranca

Efter din rejse fra Danmark ankommer du til Veronas lufthavn, Aeroporto di Verona, der blandt Italienerne kaldes Valerio Catullo og ligger ca.12 km sydvest fra byens centrum.

Navn: Aeroporto di Verona-Villafranca (Valerio Catullo Airport)
Adresse: 37066 Caselle Verona, Italien
IATA kode: VRN

Transport til og fra Veronas lufthavn

Når du lander i Veronas lufthavn, har du flere transportmuligheder:

Med bus
Vælger du at køre med bus til Veronas centrum, kan du nyde godt af, at lufthavnsbussen, der kører hvert 20. minut og bringer dig direkte til Veronas busterminal, Verona Porta Nuova. Turen tager omkring 20 minutter.

Med taxi
Hvis du kan leve med prisen, er taxi naturligvis både den hurtigste og nemmeste måde, hvorpå du kan komme til Veronas centrum. Du finder taxiholdepladsen udenfor terminalen.

Med udlejningsbil
Vil du gerne opleve lidt mere af Italien end bare Verona, kan det være en fordel at leje en bil. Her kan du nemt leje en udlejningsbil, så den står klar til dig, når du ankommer til Veronas lufthavn.

Kort om Verona

Verona er en af nordøst Italiens absolut smukkeste middelalderbyer. I dens historiske centrum, fyldes gaderne af hyggelige fortovscafeer, lækre butikker og gode restauranter. Der er meget at se og opleve i Verona, hvad enten du er interesseret i arkitektur, historie eller kunst.

Byen er fx rig på arkæologiske udgravninger og unikke romerske ruiner. Du kan således opleve den verdensberømte romerske Arena, hvor der bl.a. afholdes koncerter og operaer om sommeren. Også byens kirker er ud over det sædvanlige og indeholder fine og velbevarede kunstværker. Ønsker du at opleve Veronas omegn, kan du nemt tage en dagstur til Gardasøen eller Venedig. Der er utrolig mange muligheder, for dig der vælger at rejse til Verona. Læs mere om Verona