Flybilletter til Verona

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Verona i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Verona, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Italien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

bestil online

information

Verona lufthavn – Aeroporto di Verona-villafranca

Efter din rejse fra Danmark ankommer du til Veronas lufthavn, Aeroporto di Verona, der blandt Italienerne kaldes Valerio Catullo og ligger ca.12 km sydvest fra byens centrum.

Navn: Aeroporto di Verona-Villafranca (Valerio Catullo Airport)
Adresse: 37066 Caselle Verona, Italien
IATA kode: VRN

Transport til og fra Veronas lufthavn

Når du lander i Veronas lufthavn, har du flere transportmuligheder:

Med bus
Vælger du at køre med bus til Veronas centrum, kan du nyde godt af, at lufthavnsbussen, der kører hvert 20. minut og bringer dig direkte til Veronas busterminal, Verona Porta Nuova. Turen tager omkring 20 minutter.

Med taxi
Hvis du kan leve med prisen, er taxi naturligvis både den hurtigste og nemmeste måde, hvorpå du kan komme til Veronas centrum. Du finder taxiholdepladsen udenfor terminalen.

Med udlejningsbil
Vil du gerne opleve lidt mere af Italien end bare Verona, kan det være en fordel at leje en bil. Her kan du nemt leje en udlejningsbil, så den står klar til dig, når du ankommer til Veronas lufthavn.

 

Kort om Verona

Verona er en af nordøst Italiens absolut smukkeste middelalderbyer. I dens historiske centrum, fyldes gaderne af hyggelige fortovscafeer, lækre butikker og gode restauranter. Der er meget at se og opleve i Verona, hvad enten du er interesseret i arkitektur, historie eller kunst.

Byen er fx rig på arkæologiske udgravninger og unikke romerske ruiner. Du kan således opleve den verdensberømte romerske Arena, hvor der bl.a. afholdes koncerter og operaer om sommeren. Også byens kirker er ud over det sædvanlige og indeholder fine og velbevarede kunstværker. Ønsker du at opleve Veronas omegn, kan du nemt tage en dagstur til Gardasøen eller Venedig. Der er utrolig mange muligheder, for dig der vælger at rejse til Verona.

 

Find de billige flybilletter til Verona

Normalt finder du de billige fly til Verona, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Verona på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Verona i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt.

Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Verona.

 

Prisen på fly til Verona er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Verona i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Verona hos FDM travel.