Flybilletter til Split

Find og bestil din flybillet til Split

Du kan vælge at bestille din flybillet til Split i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Split, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Kroatien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Split er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Split i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Split lufthavn

Efter din flyrejse til Split i Kroatien lander du i Split Lufthavn, som ligger ca. 25 km fra Split i byen Kaštela. Lufthavnen omtales også sommetider som Resnik Airport. I sommerperioden er lufthavnen meget travl, og målt på passagerer er den Kroatiens andenstørste.

Navn: Split Lufthavn
Adresse: Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270, 21217, Kaštel Štafilić, Kroatien
IATA kode: SPU
Flyvetider til Split:
København - Split: ingen direkte fly, men ca. 4 timer og 10 minutter med en mellemlanding i München eller Zagreb
Billund – Split: ingen direkte fly til Split

Transport til og fra Split lufthavn

Når du ankommer til Split efter din flyrejse fra Danmark, kan du vælge mellem forskellige former for transport ind til Split centrum:

Med bus
Fra Split Lufthavn kører der både offentlige busser og private busser til Split. Hvis du går udenfor den internationale ankomsthal, finder du busser, der kører til centrum i Split.

Med taxi
Den lidt dyrere transportløsning er naturligvis taxi. I sommerperioden anbefales det at booke en taxi hjemmefra i god tid.

Billeje i Split
Vil du se lidt mere af Kroatien end bare Split, er det en rigtig god idé at leje en bil, som står klar til jer i lufthavnen, når I lander. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige pris på billeje i Split.