Flybilletter til Split

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Split i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Split, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Kroatien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Split lufthavn

Efter din flyrejse til Split i Kroatien lander du i Split Lufthavn, som ligger ca. 25 km fra Split i byen Kaštela. Lufthavnen omtales også sommetider som Resnik Airport. I sommerperioden er lufthavnen meget travl, og målt på passagerer er den Kroatiens andenstørste.

Navn: Split Lufthavn
Adresse: Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270, 21217, Kaštel Štafilić, Kroatien
IATA kode: SPU
Flyvetider til Split:
København - Split: ingen direkte fly, men ca. 4 timer og 10 minutter med en mellemlanding i München eller Zagreb
Billund – Split: ingen direkte fly til Split

Transport til og fra Split lufthavn

Når du ankommer til Split efter din flyrejse fra Danmark, kan du vælge mellem forskellige former for transport ind til Split centrum:

Med bus

Fra Split Lufthavn kører der både offentlige busser og private busser til Split. Hvis du går udenfor den internationale ankomsthal, finder du busser, der kører til centrum i Split.

Med taxi

Den lidt dyrere transportløsning er naturligvis taxi. I sommerperioden anbefales det at booke en taxi hjemmefra i god tid.

Billeje i Split

Vil du se lidt mere af Kroatien end bare Split, er det en rigtig god idé at leje en bil, som står klar til jer i lufthavnen, når I lander. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige pris på billeje i Split.