Flybilletter til Malta

Find og bestil din flybillet til Malta

Du kan vælge at bestille din flybillet til Malta i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Malta, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Malta er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Malta i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Malta lufthavn

Malta International Airport er den eneste lufthavn på Malta. Lokalbefolkningen refererer ofte til lufthavnen som Luqa Airport, men internationalt refereres der ofte til navnet Valletta Airport, da lufthavnen ligger ca. 5 kilometer sydvest for den maltesiske hovedstad Valletta. Lufthavnen håndterer omkring 3 mio. passagerer hvert år.

Navn: Malta International Airport
Adresse: Luqa LQA 4000, Malta
IATA kode: MLA
Flyvetider til Malta: København – Malta (Luqa): 3 timer 20 minutter
Tidszone: CET (UTC+01:00)

Transport til og fra Malta lufthavn

Når du lander med fly til Malta, har du en række muligheder for transport videre ind til Valletta centrum.

Med bil
Du kan vælge at leje en bil, der venter på dig, når du ankommer med fly til Malta.

Med taxi
Den hurtigste måde at komme fra lufthavn til Vallettas centrum eller dit hotel er med taxi. Du finder taxiholdepladsen uden for ankomsthallen. Her kan du få en taxi i døgnets 24 timer til en hvilken som helst destination på Malta og til en god pris.

Med bus
Der er mange busforbindelser mellem Malta Airport til Valletta samt nærliggende byer på Malta. Du finder blandt andet bybussen foran lufthavnens ankomsthal. En tur til Valetta tager ca. 25-30 minutter.

Med Shuttlebus
Med Malta Transfer bliver du kørt fra lufthavnen og direkte til dit hotel. Malta Transfer Shuttle Service tilbyder transport fra lufthavnen til adskillige hoteller på hele Malta.

Fordele og ulemper ved Malta lufthavn

Fordele: Der er ingen problemer med at holde forbindelsen til venner og familie, mens du venter på din flyafgang. Alle passagerer kan tilgå gratis high-speed Wi-Fi i alle offentlige terminalområder.

Ulemper: Malta Airport er en lille og intim lufthavn med få muligheder for underholdning og shopping. Derfor kan ventetiden føles lang.