Idylliske New England for livsnydere

9 dages kør-selv-forslag i idylliske New England 

En kør-selv-ferie i det smukke og naturskønne New England, der udgør de 6 nordøstligste stater i USA. Her finder fantastisk natur, frisk seafood, fyrtårne, fine små byer og ren forkælelse. 

Om natten bor I på en kombination af udvalgte unikke hoteller og Distinguished Inns, hvor I vil opleve en smagfulde omgivelser, hvor kvaliteten er i top. Distinguished Inns kan varmt anbefales, hvis I søger en helt speciel og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem New Englands enestående landskaber.

Fra 17.377 kr. 
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse inkl. billeje og 8 dages kør-selv-ferie med ophold på udvalgte Inns inkl. morgenmad.

Rejseperiode:  
Ultimo maj - ultimo oktober. 

Startdag: 
Dagligt

Varighed: 
9 dage/8 nætter 

Turens længde i bil: 
Ca. 1.000 km

Klimapåvirkning: 
4.186 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Bemærk: 
Denne tur er ikke beregnet for børn.

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Se filmen
Distinguished Inns

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af i idylliske omgivelser.

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Dagsprogram

Afrejse Danmark - Boston - Marblehead, Massachusetts (24 km)

Velkommen til Boston, hovedstaden i Massachusetts. Blot en halv times kørsel mod nordøst fra Boston lufthavn ligger byen Marblehead, der er det perfekte sted at finde sig selv efter ankomsten til USA. Her er der ro og fred, som kombineret med frisk luft ved Atlanterhav, skønne havnemiljøer og kyststrækninger samt en idylliske by gør, at I føler jer hjemme med det samme. Atlanterhavets nærhed har altid spillet en stor rolle for Marblehead, der tidligere var en rig fiskerby.

I bor på Harbor Light Inn i hjertet af Marbleheads charmerende havnekvarter.

 

Oplevelser i og omkring Marblehead

Nyd dagen i eller omkring den lille hyggelige by Marblehaed. Gå en tur til havnen, hvor der er liv og leben, og de mange lystyachter og årlige kapsejladser har skaffet byen titlen som ”Yachting Capital of the World”. Dagen kan tilbringes med smukke gåture langs den bugtende kyst, eller I kan opleve det velbevarede koloniale palæ Jeremiah Lee Mansion og den charmerende gamle kirkegård, der tilbyder et panoramisk vue over byen.

Kør en tur til nabobyen Salem, der især er kendt for sine uhyrlige hekseprocesser, hvor mange uskyldige mennesker blev brændt på bålet som hekse. Besøg The Witch House og Salem Witch Museum. 

I bor på Harbor Light Inn

Marblehead - Jackson, New Hampshire (255 km)

Nu går det ind i landet og til staten New Hampshire, hvor I kravler op i højderne for at køre op til foden af White Mountains og Jackson, hvor I skal overnatte. Der er ikke nogen direkte vej fra kysten og ind til foden af White Mountains, men hvis I sigter efter byen Rochester i New Hampshire og vælger Highway 11 mod nordvest langs søen Lake Winnipesaukee – et af de komplicerede stednavne - så får I en smuk køretur.

Fra Portsmouth har I mulighed for at lave en lille afstikker på bare 5 km ind i nabostaten Maine og besøge Kittery Premium Outlets. Her kan i gå af mok i outlet butikker og købe mærkevarer til spotpriser. 

En anden mulig afstikker på dagens rute er til Canterbury Shaker Village – en velbevaret del af New Englands historie. 

I bor på The Inn at Thorn Hill & Spa i de smukke White Mountains.

Oplevelser i White Mountains, New Hampshire

De hvide bjerge dækker et område, der svarer til en fjerdedel af New Hampshires areal, og de er kendt som det mest forblæste bjergområde på den nordlige halvkugle – med vindhastigheder på helt op til 100 meter i sekundet. Men I kan roligt bevæge jer op i de naturskønne bjerge, der byder på masser af naturoplevelser og smukke udsigter. Området er et af de mest populære og besøgte i USA.

Bjergene rejser sig dramatisk i forhold til sine omgivelser og der er rig lejlighed til at strække benene i den skønne natur og her ligger Mount Washington, der er det højeste bjerg i White Mountains og det nordøstlige USA. Vil I op på Mount Washington, kan det gøres både med bil og det lille tog COG Railway. 

I godt vejr kan man fra nogle af udsigtspunkterne se ud over store dele af New Hampshire og nabostaterne Maine og Vermont – og sågar helt til Canada. Besøger I White Mountains om efteråret, vil bjergene være alt andet end hvide. Tværtimod vil de store skovområder eksplodere i smukke røde, gule, orange og brune efterårsfarver. Om vinteren – når White Mountians for alvor lever op til sit navn – er bjergene et af de mest populære skiområder i New England.

Overnatning på The Inn at Thorn Hill & Spa i Jackson

Jackson - Dover, Vermont (310 km)

I sætter nu kursen mod syd og kører ind i nabostaten Vermont med Green Mountains, bjergkæden der løber fra Canada i nord og hele vejen ned gennem Vermont til Massachusetts i syd. Her er lagt op til slentre- og vandreture i den skønne natur. Om sommeren er der, som navnet siger grønt overalt, men om efteråret er det her, I kan nyde og beundre løvfaldets mange varme farver. Tag en madkurv med til frokost, lad bilen stå og gå på opdagelse, uanset om det er til fods, på cykel eller kano på en af områdets vandløb.

I bor på Deerhill Inn på kanten af Green Mountain National Forest 

Oplevelser i Green Mountains, Vermont

Nyd dagen i Green Mountains, hvor der er mulighed for en tur på hesteryg eller I kan vælge at prøve en af de fantastisk gode vandre- og cykelstier af varierende længde og sværhedsgrader. På Deerhill Inn hjælper de gerne med forslag til ruter i området. Er I til golf, er det også en mulighed.

I kan naturligvis også tage bilen og køre lidt rundt til forskellige seværdigheder. Der er nok at vælge mellem. Tag fx turen forbi The Lincoln Family home, også kaldet Hildene, hvor I kan I få et stykke amerikansk succeshistorie serveret i mageløse og naturskønne rammer. Kør en tur ned af Highway 7, der løber idyllisk gennem skove, bakker og frodigt landbrugsland og/eller besøg North Adams og MASS MOMA – Massachusetts Museum of Contemporary Art.

I bor på Deerhill Inn

Dover - Newport, Rhode Island (294 km)

I dag går turen ned forbi Springfield og Worcester i Massachusetts og videre forbi Providence i Rhode Island, inden I kommer til New Port. 

Velkommen til USA’s maritime by nr. 1, også kendt for sine huse fra kolonitiden og ikke mindst de imponerende palæer, de såkaldte Newport Mansions, som tidligere husede adskillige high society-sommergæster fra New York. Newport anses af mange for at være juvelen af kystbyer i New England, og det forstår man godt, når først man har været her.

Newport er, kort fortalt, en spændende kombination af en fiskerby og sommerkoloni for 1800-tallets amerikanske overklasse.

I bor på Hydraggea House Inn, i et område, der emmer af ynde, elegance, stil og intim charme.

Oplevelser i og omkring Newport

Tag fx en morgenløbetur eller en vandretur på Cliff Walk, en gammel vandresti langs kysten, og bliv overvældet af den rigdom, som de overdådige sommerpalæer, bygget af Vanderbilt og hans generation af industribaroner, er udtryk for. Og så er det endda kun bagsiden af sommerhusene (palæerne), som kan ses herfra. Besøg fx The Breakers, Vanderbilts bidrag til Newport Mansions, og se ægte gulvtæpper i en størrelse som på danske kongeslotte. Her i Newport er mulighederne for at opleve tidligere tiders enorme velstand rigtig stor. 

Af andre spændende forslag til oplevelser kan vi fremhæve et besøg i Tennis Hall of Fame, Marple House (opført af Alva Vanderbilt som sommerpalæ til hendes 39 års fødselsdag), tage en tur med Newport Dinner Train (en luksusrejse tilbage i tiden) eller besøge Bannister’s Wharf, der i sin tid var centrum for Newports kommercielle handel i kolonitiden, men nu er samlingssted for shopping og restauranter. Slut dagen af på en fiskerestaurant på havnen – så har I selv set og prøvet spændvidden i Newport. 

I bor på Hydraggea House Inn

Newport - Boston for hjemrejse - Danmark (119 km)

Nu går turen tilbage til Boston, men hvorfor ikke forlænge rejsen med et par dage i den spændende storby, der er den uofficielle hovedstad i New England? 

Som navnet antyder, var det her, at nogle af de første engelske nybyggere i USA slog sig ned, og det var også her, at trangen til at løsrive sig fra englænderne blev antændt. Boston er en by med et spændende miks af historiske traditioner, moderne højteknologi og liberale holdninger.  

De mange historiske begivenheder i Boston kan I opleve på en 5 kilometer lang rundtur i byen, The Freedom Trail. Følger I den røde stribe, kommer I forbi 16 lokaliteter i Boston, der alle relaterer sig til amerikanernes kamp for uafhængighed. Det gælder bl.a. stedet for Boston-massakren i 1773 og krigsskibet USS Constitution fra 1812-krigen mod englænderne. 


 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 17.377 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Boston retur
 • 8 overnatninger på Distinguished Inns / unikke hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • 8 dages billeje af cabriolet el. standard SUV inkl. forsikring


Prisen inkluderer ikke

 • Måltider - udover nævnte
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Opgradering af værelse varierer fra sted til sted. Kontakt os for pris.

Der findes mange biltyper I kan vælge mellem. Kontakt os for pris og mulighed for jeres drømmebil.

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

Ekstra oplevelser

Hvorfor ikke forlænge opholdet med et par dage i den spændende storby Boston, der er den uofficielle hovedstad i New England.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011