Idylliske New England for livsnydere

9 dages unik kør-selv-forslag i New England

En kør-selv-ferie i det smukke og naturskønne New England, der udgør de 6 nordøstligste stater i USA. Om natten bor I på udvalgte Distinguished Inns, hvor I vil opleve en personlig gæstfrihed i smagfulde omgivelser på charmerende, mindre overnatningssteder, hvor kvaliteten er i top. Distinguished Inns kan varmt anbefales, hvis I søger en helt speciel og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i New England.

Fra 17.204 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse inkl. billeje og 9 dages kør-selv-ferie med ophold på Distinguished Inns inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Maj - oktober 

Afrejse:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
990 km

4.219 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier


Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Se filmen
Distinguished Inns

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af i idylliske omgivelser.

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: Boston, Massachusetts - Marblehaed, Massachusetts (25 km)
Dag 2: Ophold i Marblehead
Dag 3: Marblehead - Green Mountains, Vermont (332 km)
Dag 4: Ophold ved Green Mountains
Dag 5: Green Mountains - Stockbridge, Massachusetts (262 km)
Dag 6: Ophold i Stockbridge
Dag 7: Stockbridge - Newport, Rhode Island (252 km)
Dag 8: Ophold i Newport
Dag 9: Newport - Boston (hjemrejse) (119 km)

Marblehead, Massachusetts

En lille times kørsel mod nordøst fra Boston lufthavn ligger byen Marblehead, der er det perfekte sted at finde sig selv efter ankomsten til USA. Her er der ro og fred, som kombineret med frisk luft ved Atlanterhav, skønne havnemiljøer og kyststrækninger samt en idylliske by gør, at I føler jer hjemme med det samme. Atlanterhavets nærhed har altid spillet en stor rolle for Marblehead, der tidligere var en rig fiskerby.

I dag er der stadig et leben omkring havnen, og de mange lystyachter og årlige kapsejladser har skaffet byen titlen som ”Yachting Capital of the World”. Dagen kan tilbringes med smukke gåture langs den bugtende kyst, eller I kan opleve det velbevarede koloniale palæ Jeremiah Lee Mansion og den charmerende gamle kirkegård, der tilbyder et panoramisk vue over byen.

I bor på det prisvindende Harbor Light Inn i hjertet af Marbleheads charmerende havnekvarter. De karakteristiske træhuse fra slutningen af 1700-tallet er en skøn ramme om en romantisk aften. Her kan I nyde den afslappede atmosfære i de intime stuer foran pejsens knitrende ild, fornøje jer med en drink i den fine bar og glæde jer over værelsernes elegante 1700-tals indretning og moderne faciliteter. Flere af værelserne har jacuzzi, pejs og soldæk; perfekte omgivelser til selvforkælelse.

Harbor Light Inn ligger i én af Marbleheads hyggelige små gader, hvor historiske 1700-tals hjem ligger tæt side om side. Med havnen, små fine butikker og gallerier samt et udvalg af udsøgte restauranter ganske tæt på er Harbor Light Inn det perfekte udgangspunkt for at udforske den idylliske by. I kan fylde dagen ud med kajak- eller fisketure og ønsker I at slappe helt af, har hotellet en dejlig opvarmet pool i den solslikket have, hvor I kan nyde ferien i fulde drag.

 • 20 værelser, hvor mange har jacuzzi, åben pejs eller solterrasse, og 5 lejligheder med køkken
 • Morgenmadsbuffet i den hyggelige spisestue med pejs eller under parasoller i den solrige have
 • Populær bar med et velassorteret vinkort og lette, smagfulde anretninger
 • Komplementær eftermiddagste og –kaffe 
 • Hyggelig have og poolområde
 • Alle værelser har privat badeværelse og luksuriøse badeartikler, telefon, DVD-afspiller og WIFI 


Værd at besøge på turen fra Marblehead til Green Mountain

 • Besøg Salem, der især er kendt for sine uhyrlige hekseprocesser, hvor mange uskyldige mennesker blev brændt på bålet som hekse. Besøg The Witch House og Salem Witch Museum.
 • Canterbury Shaker Village – en velbevaret del af New Englands historie (20 km nord for Concord, New Hampshire)

Green Mountains, Vermont

Green Mountains er Vermonts del af bjergkæden, der løber fra Canada ned gennem New England, og her er der lagt op til slentre- og vandreture i naturen. Om sommeren er der, som navnet siger grønt overalt, men om efteråret er det her, I kan nyde og beundre løvfaldets mange varme farver. Tag en madkurv med til frokost, lad bilen stå og gå på opdagelse, uanset om det er til fods, på cykel eller kano på en af områdets vandløb.

Et af de mere kuriøse steder i området er Waterbury, hvor I kan finde stedet  hvor Ben & Jerry Icecream startede. Ud over en rundvisning på fabrikken, hvor I kan smage vareprøver, så læg vejen rundt om ”kirkegården”, hvor man har et mindested for nu udgåede smagsvarianter som Peanut Butter & Jelly, som var på menuen fra 1998-1999.

I bor på West Hill House Bed & Breakfast, der ligger midt i den uforstyrrede natur i Green Mountains, ud til en stille landevej og omgivet af en storslået, gammel have. En smuk bygning fra 1850'erne, hvor alt ånder fred og idyl året rundt, og hvor tempoet er derefter.

"I skovens dybe, stille ro" giver i den grad mening, når man gæster denne klassiske Vermont Bed & Breakfast. Her siger et billede mere end tusinde ord. West Hill ligger usædvanligt smukt i de frodigste, grønne omgivelser, man kan tænke sig. For ikke at tale om det vidunderlige naturlige lys, her er. Et oplagt sted for de, der ønsker sig en fredelig ferie langt væk fra hverdagens stress og jag, men også for de, der ønsker at kombinere en romantisk forkælelsesferie med aktiviteter som vandreture, cykling og kajakture om sommeren og skisportsaktiviteter om vinteren. Og så er der kun få minutters kørsel til forretninger og restauranter i Warren og Waitsfield.

 • 9 romantisk og individuelt indrettede værelser med enten jacuzzi, dampbad eller begge dele, gaspejs og internet.
 • Overdådig morgenmadsbuffet med frugtjuice, hjemmelavet brød eller muffins og et stort udvalg af frisk frugt. Derudover en spændende, lun anretning, der kan vække ethvert smagsløg til live.
 • Mulighed for varme drikke og hjemmebagte cookies hele dagen.
 • Single Malt-bar om aftenen.

 

Værd at besøge på turen fra Green Mountain til Stockbridge
• Tag turen mod syd langs Highway 7, der løber idyllisk gennem skove, bakker og frodigt landbrugsland.
• Byen Manchester og dens mange outlets.
• North Adams og MASS MOMA – Massachusetts Museum of Contemporary Art.
• Hancock Shaker Village – en velbevaret Shaker-koloni (20 km nord for Stockbridge).

Stockbridge, Massachusetts

Stockbridge's historie går tilbage til 1734, hvor den blev anlagt af engelske immigranter – og naturligvis opkaldt efter en søsterby i Hampshire, England – for at missionere blandt områdets indianere. Byen blev tidligt en sommerkoloni for velhavende folk fra Boston, og derfor er byen i dag også præget af en stærk kunstnerkoloni. Byen er hjemsted for museet for den amerikanske maler og illustrator Norman Rockwell, kendt for sine hverdagsmotiver fra amerikansk dagligdagsliv.

Stockbridge er en stille by med en hovedgade og en række arkitektonisk fine huse, så her er god mulighed for at slappe af og nyde stemningen. Og hvis I vil opleve historien i byen, så besøg Mission House, bygget ca. 1740, hvor I ud over hus og udstilling skal huske at se haven.

I bor på fantastiske Birchwood Inn, der ligger i Lenox - en mindre by lidt nord for Stockbridge. Et ophold på Birchwood Inn er en som en rejse tilbage til kolonitiden i 1766, hvor denne inn stammer fra. Alt er i autentiske omgivelser lige fra den skønne, frodige New England-have med det tidstypiske stengærde, den store, overdækkede veranda og de charmerende kvistværelser.

Birchwood Inn er indbegrebet af idyl og gæstfrihed. Her er forkælelsen i højsædet med friskbagte og stadig varme chip cookies og den overdådige morgenmad med friskbagt brød, fremtryllet af en af de "Eight Broads in the Kitchen", som de selv kalder sig. Dertil skal I så lægge eftermiddagsteen, der nydes på den hyggelige veranda til den sagte Berkshire-brise. Gode muligheder for vandre- og cykelture fra forår til efterår, og om vinteren er det oplagt at tage et par snesko på og begive sig ud på eventyr. Historiske hjem, forretninger, restauranter og gallerier i det historiske Lenox ligger blot et stenkast væk.

 • 11 rummelige og veludstyrede værelser i kolonistil, heraf flere med kamin
 • "Best breakfast in New England" med hjemmebagt brød, frisk frugt og lokale produkter
 • Eftermiddagste med hjemmebagt kage, is og sorbet
 • Friskbagte lækkerier "for sweet dreams"

Værd at besøge fra Stockbridge til Newport
• Providence – en af de ældste byer i USA.
 

Newport, Rhode Island

Newport er en spændende kombination af en fiskerby og sommerkoloni for 1800-tallets amerikanske overklasse. Tag fx en morgenløbetur eller en vandretur på Cliff Walk, en gammel vandresti langs kysten, og bliv overvældet af den rigdom, som de overdådige sommerpalæer, bygget af Vanderbilt og hans generation af industribaroner, er udtryk for. Og så er det endda kun bagsiden af sommerhusene (palæerne), som kan ses herfra. Besøg fx The Breakers, Vanderbilts bidrag til Newport Mansions, og se ægte gulvtæpper i en størrelse som på danske kongeslotte. Slut dagen af på en fiskerestaurant på havnen – så har I selv set og prøvet spændvidden i Newport. 

I bor på Cliffside Inn - en victoriansk perle et stenkast fra Atlanterhavet. Cliffside Inn stammer tilbage fra 1876 og har gennem tiden skiftevis tjent som sommerbolig for de velhavende og prominente og i en kort årrække som privatskole for drenge. I dag har Cliffside Inn gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu som en de fineste Bed & Breakfast Inns i New England.

Hvad enten man er på udkig efter en afslappende og fredelig ferie eller en romantisk ferie for to, kan drømmen gå i opfyldelse på Cliffside Inn. Gæstfrihed, varme og forkælelse er nøgleordene, og der er da også rigeligt at lade sig forkæle med på Cliffside Inn uden at gå uden for en dør. Værelserne er alle indrettet i den charmerende victorianske stil med antikviteter, et raffineret design og betagende kunstværker - for ikke at tale om moderne faciliteter som whirlpools, dampbade, pejse, store senge med det fineste italienske linned, Ipod lydsystemer og WiFi. Og skulle man alligevel vove sig uden for - så ligger den verdenskendte Cliff Walk med den storslåede udsigt over Atlanterhavet kun få minutters gang herfra.

 • 7 de luxe-suiter, 5 de luxe-værelser og 4 klassiske værelser - alle smagfuldt og elegant indrettet.
 • Overdådig gourmetmorgenmad.
 • Eftermiddagste med årstidens sandwich, scones, tærte, søde sager og andre lækkerier to gange om ugen.
 • Vinsmagning flere gange ugentlig med udvalgte lokale vine.

 

Værd at besøge fra Newport til Boston
• Læg vejen rundt om Cape Cod og husk at tage Old King’s Highway 6A på vejen ud til Cape Cod.
• Besøg de idylliske og historiske byer Sandwich eller Chatham og nyd de cedertræs beklædte huse.
• Kør via Plymouth, også kendt som ”Americas Hometown”. Byen har en fremtræden plads i amerikansk historie og kultur. 
• Wrentham Outlet – 60 km sydøst for Boston.

Hjemrejse fra Boston

Turen slutter tilbage i Boston, men hvorfor ikke forlænge rejsen med et par dage i den spændende storby, der er den uofficielle hovedstad i New England? 

Som navnet antyder, var det her, at nogle af de første engelske nybyggere i USA slog sig ned, og det var også her, at trangen til at løsrive sig fra englænderne blev antændt. Boston er en by med et spændende miks af historiske traditioner, moderne højteknologi og liberale holdninger.  

De mange historiske begivenheder i Boston kan I opleve på en 5 kilometer lang rundtur i byen, The Freedom Trail. Følger I den røde stribe, kommer I forbi 16 lokaliteter i Boston, der alle relaterer sig til amerikanernes kamp for uafhængighed. Det gælder bl.a. stedet for Boston-massakren i 1773 og krigsskibet USS Constitution fra 1812-krigen mod englænderne. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 17.204 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Boston retur
 • 8 dages billeje af cabriolet inkl. forsikring
 • 8 overnatninger på Distinguished Inns
 • Morgenmad alle dage


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Opgradering af værelse varierer fra sted til sted. Kontakt os for pris.

Der findes mange biltyper I kan vælge mellem. Kontakt os for pris og mulighed for jeres drømmebil.

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

ekstra oplevelser

Hvorfor ikke forlænge opholdet med et par dage i den spændende storby Boston, der er den uofficielle hovedstad i New England.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011