Luxury Lodges i New Zealand

livsnyderferie i new zealand

 

På Luxury Lodges vil I opleve at komme helt tæt på den fabelagtige og varierede natur og gæstfrihed i New Zealand. Udformningen og placeringen  af de enkelte Lodges varierer fra klassiske mansions til luksus tømmerhytter og hideaways i bjergene. Fælles for alle, er en kvalitet helt i top, på både beliggenhed, faciliteter og forkælelse. 

 

Hvis I planlægger en kør-selv-ferie i New Zealand og vil have lidt ekstra forkælelse, er det oplagt at inkludere Luxury Lodges enten som et par dages afslapning mellem oplevelserne eller som en hel ferie, hvor I bygger jeres kør-selv-ferie op omkring disse skønne oaser. De lækre Lodges er alle helt unikke, og kan let blive et af højdepunkterne på jeres New Zealand-rejse.

Information

Høje bjerge og dybe søer

Luxury Lodges i New Zealand er alle opsat på at skabe den unikke forbindelse mellem deres gæster og de enkelte steders fabelagtige naturscenerier, specielle oplevelser og omgivelser. Spredt på både nord- og sydøen af New Zealand, er der mulighed for at finde disse skønne steder. Kombiner nogle af de forskellige lodges, og I er sikker på en fabelagtigt ferie. Ægte Kiwi gæstfrihed blandet med de enkelte regioner særpræg - Her er garanti for mindeværdige og uforglemmelige oplevelser.

Luxury Lodges

Med et ophold på Luxury Lodges er I garanteret en kvalitets oplevelse. Alle Lodges er ejet og drevet individuelt, men fælles for alle er en passion for, at vise den enkelte destinations specialer og og særpræg frem i sofistikerede og lækre rammer med fokus på omgivelserne. Stederne er så meget mere end blot et overnatningssted, de er hele destinationer i sig selv med et hav af oplevelses muligheder, alle af meget høj kvalitet.

Luxury Lodges er perfekte til:

  • Afslapning og forkælelse i unikke omgivelser
  • Romantiske ferier og bryllupsrejser
  • Autentiske oplevelser i naturen
  • Familieferie med fokus på oplevelser
  • Mad- og vin-ferier
  • Wellnessferier

Galleri