Flybilletter til Wien

Find og bestil din flybillet til Wien

Du kan vælge at bestille din flybillet til Wien i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Wien, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Østrig, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Wien er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Wien i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Wien lufthavn

De fleste fly til Wien lander i Vienna International Airport med det officielle, men ikke ofte benyttede navn, Wien-Schwechat.

Wien lufthavn ligger cirka 18 km sydøst for Wien, og blev bygget som militær flyveplads i 1938. I dag er lufthavnen en af Østrigs største og håndterer over 20 mio. passagerer hvert år.

Vienna International Airport

Navn: Flughafen Wien-Schwechat (Int.: Vienna International Airport)
Adresse: Flughafen Wien, Einfahrtsstrasse, 1300 Wien-Flughafen.
IATA kode: VIE
Flyvetider til Wien:

København - Wien (Vienna Airport): 1 time og 50 minutter – 2 timer.
Billund - Wien (Vienna Airport): Der er ingen direkte fly fra Billund til Wien - derfor varierende flytider.

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

Transport til og fra Wien Lufthavn

Fra Wien lufthavn har du gode muligheder for offentlig transport til bycentrum, når du lander med fly til Wien. Bus og tog er de prisvenlige transportvalg, mens taxi og lejebil er en smule dyrere.

Tog
Den hurtigste vej til centrum er med det lufthavnsejede hurtigtog City Airport Train (CAT). Det kører hver halve time fra lufthavnsstationen og direkte ind til Wien-Mitte stationen på bare 16 minutter.

S-Bahn
Schnellbahn er en praktisk og økonomisk måde at komme fra Vienna Airport til Wien centrum og tilbage igen. Toget går ca. hver 30. minut, og rejsen til centrum tager ca. 25 minutter.Pris pr. person er omkring € 5.

Bus
Wien lufthavn byder på to lufthavnsbusser, Vienna AirportLines, der kører mellem lufthavnen og centrum hver halve time. Buslinierne har endestation på henholdsvis Schweden-platz/Mozinplatz (rejsetid ca. 20 min.), og Südbahnhof/Westbahnhof (rejsetid 25-35 min.). Dertil kommer endnu en lufthavnsbus, der kører til Vienna Kagran/UNO City (rejsetid ca. 20 min.)

Taxa
Du har naturligvis også mulighed for at tage en taxi ind til Wien centrum. Taxiholdepladsen finder du lige uden for ankomsthallen. Afhængig af hvor mange I rejser sammen, og hvor I skal hen, kan det ofte betale sig hjemmefra at booke taxi/limousineservice.

Billeje
Endelig har du mulighed for billeje og køre selv. Hvis din ferie udelukkende skal foregår i Wien centrum, har du ikke rigtig brug for en bil. Vil du derimod gerne ud og se lidt mere af de dejlige områder omkring Wien, kan det anbefales at leje en bil. Vi tilbyder god og billig billeje i Wien sammen med vores samarbejdspartnere - bestil din lejebil i dag, så den står klar, når du lander i Wien lufthavn.

Fordele og ulemper ved Wien lufthavn

Fordele: Wien lufthavn vægter mobilitet og fleksibilitet højt. Derfor tilbydes alle passagerer gratis Wi-Fi overalt i lufthavnen. Du vil opleve at kunne kommunikere og dele information online uanset, hvor du befinder dig i lufthavnen.

Ulemper: Wien lufthavn er 4 etager høj, og kan derfor virke uoverskuelig. Kom i god tid før afrejse, så du ikke risikerer at miste din flyafgang.