Flybilletter til Wien

book dine flybilletter online

Leder du efter fly til Wien? Søg efter billige flybilletter til en af de smukkeste hovedstæder i Europa.

bestil online

information

Wien lufthavn

De fleste fly til Wien lander i Vienna International Airport med det officielle, men ikke ofte benyttede navn, Wien-Schwechat.

Wien lufthavn ligger cirka 18 km sydøst for Wien, og blev bygget som militær flyveplads i 1938. I dag er lufthavnen en af Østrigs største og håndterer over 20 mio. passagerer hvert år.

 

Vienna International Airport

Navn: Flughafen Wien-Schwechat (Int.: Vienna International Airport)
Adresse: Flughafen Wien, Einfahrtsstrasse, 1300 Wien-Flughafen.
IATA kode: VIE
Flyvetider til Wien:

København - Wien (Vienna Airport): 1 time og 50 minutter – 2 timer.
Billund - Wien (Vienna Airport): Der er ingen direkte fly fra Billund til Wien - derfor varierende flytider.

Tidsforskel: Ingen tidsforskel

 

Transport til og fra Wien Lufthavn

Fra Wien lufthavn har du gode muligheder for offentlig transport til bycentrum, når du lander med fly til Wien. Bus og tog er de prisvenlige transportvalg, mens taxi og lejebil er en smule dyrere.

Tog

Den hurtigste vej til centrum er med det lufthavnsejede hurtigtog City Airport Train (CAT). Det kører hver halve time fra lufthavnsstationen og direkte ind til Wien-Mitte stationen på bare 16 minutter.

S-Bahn

Schnellbahn er en praktisk og økonomisk måde at komme fra Vienna Airport til Wien centrum og tilbage igen. Toget går ca. hver 30. minut, og rejsen til centrum tager ca. 25 minutter.Pris pr. person er omkring € 5.

Bus

Wien lufthavn byder på to lufthavnsbusser, Vienna AirportLines, der kører mellem lufthavnen og centrum hver halve time. Buslinierne har endestation på henholdsvis Schweden-platz/Mozinplatz (rejsetid ca. 20 min.), og Südbahnhof/Westbahnhof (rejsetid 25-35 min.). Dertil kommer endnu en lufthavnsbus, der kører til Vienna Kagran/UNO City (rejsetid ca. 20 min.)

Taxa

Du har naturligvis også mulighed for at tage en taxi ind til Wien centrum. Taxiholdepladsen finder du lige uden for ankomsthallen. Afhængig af hvor mange I rejser sammen, og hvor I skal hen, kan det ofte betale sig hjemmefra at booke taxi/limousineservice.

Billeje

Endelig har du mulighed for billeje og køre selv. Hvis din ferie udelukkende skal foregår i Wien centrum, har du ikke rigtig brug for en bil. Vil du derimod gerne ud og se lidt mere af de dejlige områder omkring Wien, kan det anbefales at leje en bil.

Vi tilbyder god og billig billeje i Wien sammen med vores samarbejdspartnere - bestil din lejebil i dag, så den står klar, når du lander i Wien lufthavn.

Fordele og ulemper ved Wien lufthavn

Fordele: Wien lufthavn vægter mobilitet og fleksibilitet højt. Derfor tilbydes alle passagerer gratis Wi-Fi overalt i lufthavnen. Du vil opleve at kunne kommunikere og dele information online uanset, hvor du befinder dig i lufthavnen.

Ulemper: Wien lufthavn er 4 etager høj, og kan derfor virke uoverskuelig. Kom i god tid før afrejse, så du ikke risikerer at miste din flyafgang.