Flybilletter til Porto

Find og bestil din flybillet til Porto

Du kan vælge at bestille din flybillet til Porto i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Porto, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Portugal, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Porto er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Porto i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Porto lufthavn

Efter din flyrejse fra Danmark lander du i Porto i det nordlige Portugal.

Navn: Francisco de Sá Carneiro Lufthavn (Porto International Airport)
Adresse: 4470-558 Maia, Portugal
IATA kode: OPO
Tidsforskel: -1 time ift. Danmark

Transport til og fra Porto lufthavn:

For at komme til centrum fra lufthavnen kan du vælge mellem metro, bus, taxi og udlejningsbil:

Med metro
Fra lufthavnen kan du nemt tage metroen, der kører fra lufthavnen og til centrum af byen, hvor der er mulighed for at skifte metrolinje, hvis en anden metrolinje kører tættere på dit hotel.

Med bus
Hvis du vælger at tage med bus til Porto centrum, skal du med enten med bybus eller shuttlebus. Du finder busstoppestedet udenfor ankomst-terminalen, og busserne kører til forskellige områder af byen.

Med taxi
Nemmest er det for dig at hoppe i en taxi til din videre destination i Porto. Hvis du skal bruge en taxi med plads til flere end fire personer, skal du ringe og bestille en taxi. Ellers finder du taxierne ved holdepladserne i lufthavnen. Vær opmærksom på, at der i områder af Porto er betalingsveje, hvor beløbet vil blive tilføjet til det totale beløb.

Med udlejningsbil
Porto er Portugals næststørste by og har masser at byde på, ikke mindst byens historiske centrum, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Hvis du ønsker at komme hurtigt og nemt rundt i området, kan vi hos FDM travel nemt arrangere din billeje og sørge for, at en udlejningsbil står klar til dig, når du lander i Porto lufthavn.

 

Sådan finder du de billige fly til Porto

Normalt finder du de billige fly til Porto, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Porto på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Porto i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Porto.

 

Vælg flyselskaber og direkte fly til Porto

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Porto fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Porto uden mellemlandinger.