Rejseforedrag - her afholdes foredragene

Kom til gratis rejseforedrag i hele landet

Er du i tvivl om, hvilket rejsemål du skal opleve på din næste rejse? Overvejer du en kør-selv-ferie med familien eller at rejse rundt i autocamper? Vil du gerne høre mere om motorcykelferie med dansk guide?

Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til din ferie. Derfor inviterer vi dig med til vores gratis rejseforedrag. Over hele landet slår vi dørene op til spændende inspirationsaftener: I Jylland kan du møde os i Aalborg, Aarhus og Vejle, på Fyn holder vi til i Odense, og på Sjælland kan du finde os i Lyngby.

Her deler vi ud af vores rejseerfaring, giver gode råd til planlægning af rejsen og fodrer dig med tips til at finde autentiske oplevelser undervejs på din kør-selv-ferie eller rundrejse. 

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om rejsemålet eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse skal gå hen. Gennem personlige rejseoplevelser og ekspertviden giver vi dig et overordnet indtryk af rejsemålet, og hvad det har at byde på.

Her på siden kan du finde en butik nær dig, hvor du kan opleve vores gratis rejseforedrag. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.

Det får du til vores rejseforedrag:

 • Et indblik i rejsemålet
   
 • Inspiration til store og små oplevelser på din ferie
   
 • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål
   
 • Tips og råd til at planlægge din rejse
   
 • Kaffe og snacks
   
 • En hyggelig snak med os og andre rejseentusiaster

Få gratis inspiration nær dig:

Du kan komme til rejseforedrag i vores butikker i Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense og Lyngby, når vi afholder fysiske rejseforedrag.

Eller deltag på vores online rejseforedrag og få inspiration i ro og mag hjemme i stuen.

Vores rejsebutikker

Lyngby