Rejseforsikring

Hvorfor købe en rejseforsikring?

Hvis du bliver syg, kommer ud for et uheld, tyveri eller hvis du fx mister din bagage, er det rart at vide, at du er sikret og får hjælp. I samarbejde med Europæiske Rejseforsikring kan vi tilbyde forskellige typer rejseforsikring, så du altid er sikret den bedste dækning.

Fordele ved at vælge Europæiske ERV

 • Europæiske ERV tilbyder dig markedets bedste dækning.
 • Europæiske ERV dækker både privat og offentlig behandling, og kræver ikke at du bruger det blå EU-sygesikringskort.
 • Europæiske ERV’s alarmcentral er åben 24 timer i døgnet.
 • Europæiske ERV tilbyder nem og hurtig skadeanmeldelse på både telefon og internet.
 • Europæiske ERV er Danmarks største og mest erfarne  rejseforsikringsselskab

  – din sikkerhed for at være i trygge hænder under hele rejsen.

Bestil online

Typer af rejseforsikringer

Europæiske ERV tilbyder forskellige typer af rejseforsikringer alt efter, hvor ofte du rejser og hvor meget tryghed du ønsker på din rejse.

Årsrejseforsikring
En Årsrejseforsikring er for dig, der rejser flere gange om året, der rejser på rejser op til en måneds varighed, og ikke ønsker at tænke på forsikring, hver gang du skal af sted. En Årsrejseforsikring varer i ét år, og inden for det år kan du rejse så ofte, du vil på rejser af max 30 dages varighed.

Læs mere om årsrejseforsikring fra Europæiske ERV her >

Enkeltrejseforsikring
En Enkeltrejseforsikring er for dig, der planlægger en rejse på længere end 30 dage eller planlægger en årlig rejse i Europa af under en uges varighed.

Læs mere om enkeltrejseforsikring fra Europæiske ERV her >

Du kan vælge at være dækket i ”Udvidet Europa” eller ”Verden”.

På de forskellige typer af rejseforsikringer kan du vælge mellem 3 typer af dækninger – lige fra et prisstærkt tilbud til markedets bedste dækning.

Med Gul Dækning er du dækket for akut tilskadekomst og sygdom, men ikke for eventuel hjemtransport. Under denne dækning tilbydes ikke tillægsforsikringer, hvorfor du skal købe en Rejseforsikring Basis eller Plus, hvis du skal på skiferie.

Med Rejseforsikring Basis er du dækket for:

 • Akut tilskadekomst og sygdom
 • Hjemtransport
 • Ødelagte feriedage
 • Tilkald samt indlogering af pårørende.

Køber du en Rejseforsikring Basis har du mulighed for at tegne tillægsforsikringer som: skitillæg, bagage, ulykke og afbestilling.

Med Rejseforsikring Plus er du dækket for:

 • Akut tilskadekomst og sygdom
 • Hjemtransport
 • Erstatningsrejser
 • Ferieboligsikring
 • Fysioterapi og tandbehandling
 • Tilkald samt indlogering af pårørende.

Køber du en Rejseforsikring Plus har du mulighed for at tegne tillægsforsikringer som: skitillæg, bagage, ulykke og afbestilling.

Bestil din rejseforsikring her 

 

Afbestillingsforsikring

En afbestillingsforsikring er for dig, der ønsker at være sikret, hvis det uventet skulle ske, så du ikke kan gennemføre rejsen af forskellige årsager. Det kan fx være pga. akut sygdom for dig, din ledsager eller i din nærmeste familie. Hvis formålet med din rejse ødelagt - fx ved et brækket håndled før en golfrejse eller brækket ben inden en vandretur. Hvis der sker noget med din bolig ved fx brand eller indbrud.

Afbestillingsforsikringen skal tegnes samtidig med eller senest to dage efter betaling af depositum eller rejsen.

Læs mere om afbestillingsforsikringen fra Europæiske ERV her

Bestil din afbestillingsforsikring her 

Det gule sygesikringskort dækker ikke længere

Med finansloven for 2014 blev rejsesygesikringen på det gule sundhedskort afskaffet pr. 1/8 2014. Du er derfor ikke længere dækket på samme måde som tidligere.

Nu kan du i stedet bruge det blå EU-sygesikringskort, når du rejser til EU-lande, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Du skal dog være opmærksom på, at du er stillet anderledes end i forhold til i Danmark, fordi du med det blå EU-sygesikringskort er ligestillet med borgerne i det land, du rejser til.

Det betyder blandt andet, at du risikerer at skulle betale en del af den behandling, du modtager, hvis du bliver syg, såfremt  samme regler gælder for borgerne i det land du rejser til. I nogle lande kan egenbetalingen løbe helt op i 30-40 procent.

Det blå EU-sygesikringskort dækker endvidere kun, hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygesikring i det land, du opholder dig i. Det blå EU-sygesikringskort dækker altså ikke behandling på private hospitaler eller klinikker. Der er således en begrænsning i forhold til behandlingssted.

FDM Ttravel anbefaler at du aldrig rejser uden en rejseforsikring. Vi samarbejder med Europæiske ERV, som ikke kræver, at du anskaffer dig det blå EU-sygesikringskort, når du er forsikret hos dem.

Køber du en rejseforsikring via FDM travel, kan du rejse trygt uden risiko for egenbetaling eller for at være begrænset i forhold til behandlingssted, hvis du skulle blive syg eller komme til skade på din rejse.