Flybilletter til Glasgow

Bestil din flybillet til Glasgow

Du kan vælge at bestille din flybillet til Glasgow i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Glasgow, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Skotland, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Glasgow er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Glasgow i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Glasgow lufthavn

Efter din rejse til Skotlands største by, Glasgow, lander du i Glasgows Airport, der ligger ca. 20 minutters kørsel øst for byen.

Navn: Glasgow Airport
Adresse:  Paisley PA3 2SW, Storbritannien
IATA kode: GLA
Flyvetider til Glasgow: Ca. 3 timer og 35 minutter Fra københavn og Billund med en mellemlanding

Transport til og fra Glasgow lufthavn

Med tog
Det er nemt og hurtigt for dig at tage toget fra Glasgows lufthavn. For at komme til Glasgows centrum, skal du dog først omkring Paisley Gilmore Street station. Dette er heldigvis nemt, da Paisley Gilmore Street kun ligger 1,5 km fra lufthavnen. Du kan tage to busser, nr. 66 eller nr. 300, eller en taxa til Paisley Gilmore Street. Herfra er der direkte togforbindelse til Glasgows hovedbanegård. I hverdagene går der otte tog i timen, som kører dig til midtbyen på ca.17 minutter. I lufthavnen behøver du i øvrigt kun at købe én billet til turen.

Med bus
Du har flere muligheder, hvis du vælger at tage en bus til Glasgow. Tag fx bus nr. 500 (Glasgow flyer Airport Express), der har afgang hvert 10. minut og kører dig direkte til Glasgows hovedbanegård. Du har også en anden mulighed, hvis du vælger at tage en bus. Tag bus nr. 747 (Airlink CityService), der har afgang hvert 20. minut. Busturen til Glasgows centrum tager ca. 50 minutter, men til gengæld stopper bussen flere steder under vejs. Dette kan være en fordel for dig, der skal til et andet sted i byen end hovedbanegården.

Med taxi
Det er altid nemt og bekvemt at tage en taxi, men også den dyreste transportform. Taxierne er til rådighed i lufthavnen 24 timer i døgnet og kan køre dig til alle afkroge af Glasgow.

Med udlejningsbil
Hos FDM travel kan du nemt leje en bil i Glasgow, hvis du fx gerne vil opleve Skotlands uforglemmelige natur.

Kort om Glasgow

Glasgow er Skotlands største by med godt 600.000 indbyggere og ligger ved den smukke Clyde flod. Byen er utrolig spændende med mange arkitektoniske facetter og tilbud til såvel den kultur- som shoppeglade. Noget der kendertegner Glasgow er, at det er en storby fyldt med grønne områder. Besøg fx byens ældste og utrolig smukke park, Glasgow Green, der har været samlingssted for byens indbyggere i over 300 år.

Glasgow er en moderne og ung by, som er kendt for at være på forkant med fx design, men den har med dens mange middelalderbygninger også en mere traditionel og afdæmpet side. Besøg byens katedral, der er landets ældste og Glasgows imponerende universitet, der stammer helt tilbage til 1500 tallet. Samtidig med at du kan beundre middelalderslotte, har Glasgow også ry for at være Skotlands shoppeparadis. På Ingram Street og i byens West End, finder du fx et hav af lækre modebutikker. Bydelen mangler i øvrigt ikke hyggelige cafeer, gode barer og restauranter. Gå ikke glip af Glasgow.
Læs mere om Glasgow