Barcelona top 10

10 must-see seværdigheder i Barcelona

Der venter jer et væld af gode oplevelser i Barcelona. Faktisk så mange, at det kan være svært at vælge til og fra. Vi har lavet en top 10 over hvilke oplevelser, som er et must på jeres ferie til den catalonske hovedstad. 

1. Gaudís bygningsværker fascinerer

Du kan slet ikke undgå at stifte bekendtskab med Gaudis fascinerende bygningsværker, når du rejser til Barcelona. Intet er overladt til tilfældighederne, så selv postkasser og dørhåndtag er designet, så det passer ind i en helhed.

2. Gastronomi - Michelinstjerner og markeder

Barcelona tilbyder godbidder i alle prisklasser. Rejser du til Barcelona for at forkæle smagsløgene, bør du besøge Ferran Adrià sublime restaurant El Bulli. Foretrækker du selv at kokkerere på din rejse, kan du finde de bedste råvarer på nogle af de mange farverige markeder i Barcelona.

3. Byfester - party året rundt

Barcelona fester ca. 365 dage om året - der er hele tiden en ny festival, byfest, koncert eller happening i et sted i Barcelona, som du kan opleve på din ferie. Sommernætter ved Middelhavet er som skabt til at være oppe længe på din ferie i Barcelona.

4. Kunstmuseer - smukke gader i hobetal

Er du kunstinteresserede byder Barcelona på et væld af museer i verdensklasse. Selv en tur ned af gaderne, vil du støde på kunst og monumenter, der er med til at gøre Barcelona til en af de mest spændende storbyer du kan rejse til.

5. Shopping - mad, cava og designertøj

I Barcelona kan du vitterlig slippe dine fantasier løs når du shopper. Barcelona er modens mekka og det ses tydeligt i de mange shops med det nyeste inden for mode. Du kan også proppe kufferten med lækre fødevære, som du ikke kan finde i Danmark. Ja der er stribevis af gode grunde til at rejse til Barcelona.

6. Strandene - vamos a la playa

Når du rejser til Barcelona kan du faktisk kombinerer storbyferie med strandferie. Lige ved foden af middelalderkvarteret i Barcelona ligger seks lysende km med palmeklædte strande som du kan slappe af på, efter du har vandret Barcelona rundt på kryds og tværs.

7. Natteliv - party i Barcelona

Mange rejser til Barcelona for at opleve det farverige natteliv og danse til den lyse morgen. Du kan altid finde et livligt sted i Barcelona og kan vælge mellem alt fra slidte sømandsknejper, trendy caféer eller strømlinede diskotempler.

8. Udflugter ud af Barcelona - vilde oplevelser

Du kan bruge Barcelona som udgangspunkt til utallige udflugter og oplevelser. Hvad siger du til et smut til Pyrenæerne og dyrke vandring eller skiløb, alt efter årstiden du rejser dertil. Nord og syd for Barcelona ligger strandene som perler på en snor eller hvad med at besøge en smuk middelalderby, Girona. Mulighederne er mange.

9. Sov trygt - fra hostels til designerhoteller

Heldigvis er det nemt og billigt at overnatte i Barcelona, hvor du på din ferie fx kan bo på et vandrerhjem ved stranden 10 min. til fods fra centrum med morgenmad og gratis internet til billige penge. I den modsatte ende finder du de vildeste drømme af designerhoteller, der konstant skyder op i gaderne i Barcelona.

10. Barcelona, bare billigt - bestil med fdm-travel.dk

Hvor tit tager du ikke lige en tur fra Jylland til København eller omvendt? Tænk lige på, at hvis du fx bor i Århus eller længere væk fra hovedstaden, ja så kan det tider være både hurtige og billigere at rejse til Barcelona end til den danske hovedstad. Forudsat altså, at du i god tid sikrer dig de billige billetter på nettet. Det er endnu en af globaliseringens goder, så hvorfor ikke skifte turen til Tivoli ud med en rejse til den catalanske verdensby, Barcelona?

Kort

Vis på kort