Calpe

Costa Blancas Gilbraltar

Holder du ferie på Costa Blanca og rejser til feriestedet Calpe, kan du nyde de pragtfulde strande, det milde klima og strandpromenaden. Her i byen skinner solen over 300 dage om året. I Calpe spiser du også godt på de lokale fiskerestauranter, hvor du får serveret stegte fisk, paella og blæksprutter. Byens vartegn – forbjerget Penon de Ifach – rejser sig majestætisk fra havet i stil med Gibraltar længere nede sydpå. Gå en tur op på toppen og nyd en ferie med storslået udsigt over Calpe, Costa Blanca og Middelhavet.

Inspiration

Børnevenlige strande i Calpe

Med en dejlig strand, charmerende gamle gader og smukke omgivelser har Calpe alt, hvad I kan ønske jer på en badeferie. De brede børnevenlige strande gør jeres dage fornøjelige, og når I vil væk fra kystens farverige højhuse, så frister den gamle bydel med autentiske og velsmagende oplevelser. Calpe er en gammel fiskerby, hvor livet leves fredeligt og fortiden stadig mærkes i de bugtende gader ved torvet Miguel Roselló i den gamle bydel.

Den monumentale kalkstensklippe Peñon de Ifarch ligger på Calpes tunge og strækker sig et godt stykke ud i havet. Dette naturområde kan I udforske til fods, hvor de udfordrende passager langs klippekanten nok skal få adrenalinen i gang, alt imens fuglekoret akkompagnerer med sin skrattende sang

Kort

Vis på kort