Autocamper i Spanien

Spaniens mageløse natur opleves bedst med en autocamper

Vælger I en kør-selv-ferie med autocamper i Spanien, vælger I den ultimative frihed. I kan flyve til Spanien, afhente autocamperen og starte ferien. Spanien er et taknemmeligt land at rejse rundt i med autocamper. Solen står højt på himlen, vejene er fine og der er store- og små oplevelser fra nord til syd.

Kør mod Baskerlandet i nord, langs Cataloniens ferieglade kystbyer eller gennem Andalusiens mageløse natur, kridhvide landsbyer og solkystens mange badebyer. Midt i den mageløse natur dukker charmerende bjerglandsbyer op, og storbymiljøet trives i byer som Barcelona, Madrid, Alicante og Malaga. Historien og kulturen trives i Granada, hvor mesterværket Alhambra står stolt med Sierra Nevada-bjergene i baggrunden. Smag på den lokale tapas og nyd et glas Rioja eller sangria til en temperamentsfuld flamencodans.

Rejser med børn, kan I parkere autocamperen på en campingplads med masser af aktiviteter eller finde en roligere plads, hvis I er to. Ønsker I at komme lidt væk fra masseturismen, kan I købe guiden Espana Discovery. Her finder I gratis parkeringsmuligheder i 24 timer ved landsteder, restauranter og vingårde. I kommer tæt på lokalmiljøet, gastronomien og måske får I muligheden for en rundvisning, hvor I hører om vinproduktionen og kan købe en flaske til aftenen.

I Spanien kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Garanti - bestil trygt. Ved leje af autocamper forbeholder FDM travel sig ret til at annullere din bestilling 30 dage før afrejse, såfremt rejserestriktioner ifm. COVID-19 forventes at forhindre en gennemførelse. Ved en annullering vil du blive tilbudt gratis ombooking til en senere dato eller fuld refundering af det indbetalte beløb. Garantien gælder for afrejser i Europa efter 26/6 2021.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? (Gælder kun ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 4 butikker.) Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Vælger du at booke din autocamper online, så er din aftalepartner Auto Europe. Det vil sige, at betaling, ændringer og eventuel afbestilling skal foregå direkte til Auto Europe.

Du kan også vælge at tjekke prisen for din autocamper her - og så kontakte FDM travel for bestilling. Når du modtager tilbuddet, så send det direkte videre til FDM travel på europa@fdm-travel.dk og vi klarer resten - og så er FDM travel din aftalepartner.

Ved bestilling gennem FDM travel opnår FDM medlemmer en rabat på 500 kr., og er du ikke medlem, får du et godt tilbud på det første års medlemsskab til halv pris. Så opnår du både rabatten samt fordelene ved at være medlem af FDM.

Inspiration

Kontakt os

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011