Autocamper i Spanien

Spaniens mageløse natur opleves bedst med en autocamper

Vælger I en kør-selv-ferie med autocamper i Spanien, vælger I den ultimative frihed. I kan flyve til Spanien, afhente autocamperen og starte ferien. Spanien er et taknemmeligt land at rejse rundt i med autocamper. Solen står højt på himlen, vejene er fine og der er store- og små oplevelser fra nord til syd.

Kør mod Baskerlandet i nord, langs Cataloniens ferieglade kystbyer eller gennem Andalusiens mageløse natur, kridhvide landsbyer og solkystens mange badebyer. Midt i den mageløse natur dukker charmerende bjerglandsbyer op, og storbymiljøet trives i byer som Barcelona, Madrid, Alicante og Malaga. Historien og kulturen trives i Granada, hvor mesterværket Alhambra står stolt med Sierra Nevada-bjergene i baggrunden. Smag på den lokale tapas og nyd et glas Rioja eller sangria til en temperamentsfuld flamencodans.

Rejser med børn, kan I parkere autocamperen på en campingplads med masser af aktiviteter eller finde en roligere plads, hvis I er to. Ønsker I at komme lidt væk fra masseturismen, kan I købe guiden Espana Discovery. Her finder I gratis parkeringsmuligheder i 24 timer ved landsteder, restauranter og vingårde. I kommer tæt på lokalmiljøet, gastronomien og måske får I muligheden for en rundvisning, hvor I hører om vinproduktionen og kan købe en flaske til aftenen.

I Spanien kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? (Gælder kun ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 5 butikker.) Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed 
Vi samarbejder med de førende udlejere af autocampere i USA, Canada, Australien, New Zealand og hele Europa, for at sikre dig det største udvalg og den bedste service.

tjek priser og lej

Vidste du det? 
Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!
Kontakt os.

 

Kontakt os

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011