Autocamper i Spanien

Spaniens mageløse natur opleves bedst med en autocamper

Vælger I en kør-selv-ferie med autocamper i Spanien, vælger I den ultimative frihed. I kan flyve til Spanien, afhente autocamperen og starte ferien. Spanien er et taknemmeligt land at rejse rundt i med autocamper. Solen står højt på himlen, vejene er fine og der er store- og små oplevelser fra nord til syd.

Kør mod Baskerlandet i nord, langs Cataloniens ferieglade kystbyer eller gennem Andalusiens mageløse natur, kridhvide landsbyer og solkystens mange badebyer. Midt i den mageløse natur dukker charmerende bjerglandsbyer op, og storbymiljøet trives i byer som Barcelona, Madrid, Alicante og Malaga. Historien og kulturen trives i Granada, hvor mesterværket Alhambra står stolt med Sierra Nevada-bjergene i baggrunden. Smag på den lokale tapas og nyd et glas Rioja eller sangria til en temperamentsfuld flamencodans.

Rejser med børn, kan I parkere autocamperen på en campingplads med masser af aktiviteter eller finde en roligere plads, hvis I er to. Ønsker I at komme lidt væk fra masseturismen, kan I købe guiden Espana Discovery. Her finder I gratis parkeringsmuligheder i 24 timer ved landsteder, restauranter og vingårde. I kommer tæt på lokalmiljøet, gastronomien og måske får I muligheden for en rundvisning, hvor I hører om vinproduktionen og kan købe en flaske til aftenen.

I Spanien kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje?
(Gælder ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 6 butikker.)
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Kontakt os