Flybilletter til Alicante

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Alicante i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Alicante, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Bestil online

Information

Alicante lufthavn

Efter din rejse med fly til Alicante, lander du i Alicante Lufthavn (El Altet International Airport). Lufthavnen ligger 9 km. sydvest for Alicante centrum og 10 km. øst for Elche i Spanien. Alicante lufthavn er en lille velfungerende lufthavn, som håndterer ca. 9 mio. passager årligt. 

Navn: Aeropuerto de Alicante
Adresse: 03195 L'Altet, Alicante, Spanien
IATA kode: ALC
Flyvetider til Alicante: København – Alicante: 3 timer og 20 minutter

Transport til og fra Alicante Lufthavn

Når du lander med fly til Alicante lufthavn har gode muligheder for transport ind til Alicante by. Der er ikke togforbindelse fra lufthavnen til centrum, men du har mulighed for tage bus, taxa eller leje en bil -  alle gode, velfungerende muligheder, der hurtigt transporterer dig fra lufthavnen og videre.

Med bus

Når du skal fra lufthavnen og ind til Alicante by, tager du bybussen C-6. Bussen har stoppested foran ankomsthallen, så det er let at finde den, når du først er ankommet til lufthavnen. Bussen har afgang fra lufthavnen ca. hvert 40. minut i dagtimerne. Turen tager ca. 40 minutter.

Med taxi

Turen i taxa ind til Alicante er både hurtig og nem. Når du lander med dit fly i Alicante lufthavn holder taxaerne lige uden for ankomsthallen. Det tager 15-20 minutter at køre fra lufthavnen ind til byen. 

Med udlejningsbil

Det er en god idé at bestille billeje i forbindelse med dit fly til Alicante. En udlejningsbil giver dig optimale muligheder for at udforske Alicante og Costa Blanca.

Fordele og ulemper ved Alicante lufthavn

Fordele: Der er gode parkeringsforhold og transportmuligheder fra Alicante lufthavn og ind mod byen.

Ulemper: Der er ikke mange faciliteter i lufthavnen, så det kan være kedeligt at vente her i mange timer.