Flybilletter til Barcelona

Bestil din flybillet til Barcelona

Du kan vælge at bestille din flybillet til Barcelona i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Barcelona, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Barcelona er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Barcelona i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Barcelona El-Prat lufthavn

Navn: Aeropuerto Barcelona-El Prat eller Barcelona-El Prat Airport
Adresse: 08820 Prat de Llobregat, Barcelona
IATA kode: BCN
Flyvetider til Barcelona: 2 time og 55 minutter – 3 timer

Lufthavnen i Barcelona, Barcelona-El Prat, ligger 10 km sydvest for Barcelona centrum. Barcelona lufthavn består af to terminaler. Terminal 1 er en ny (2009) arkitekttegnet perle i glas og stål. Terminal 1 er hjemsted for de større luftfartsselskaber. 

Du lander typisk i T2, hvis du bestiller fly til Barcelona med lavprisflyselskaber som fx Norwegian. Vær opmærksom på, at T1 og T2 ligger ca. 4 km fra hinanden, så transport mellem terminalerne skal foregå med de gratis shuttle-busser. Barcelona El-Prat håndterer over 30 millioner passagerer hvert år og er en af de travleste lufthavne i Europa.

Transport til og fra Barcelona El-Prat lufthavn

Afstanden fra lufthavnen til Barcelona centrum er kort, og transporten er derfor overskuelig, når du lander med fly til Barcelona.

Med bus

  • Express lufthavnsbusserne, AeroBus A1 og A2, afgår fra både T1 og T2, lige uden for ankomsthallerne, og kører direkte til Barcelona med flere stop i centrum.
  • AeroBus afgår ca. hvert kvarter og turen ind til centrum tager ca. 35 minutter afhængig af din slutdestination.
  • Billetter til AeroBus fra T1 kan du kun købe i bussen, mens billetter til AeroBus fra T2 kan fåes i billetautomater.
  • Alternativt kan du benytte lufthavnsbussen Linie 46 (N17 i nattetimerne), der kører mellem Barcelona lufthavn, T1, T2 og bycentrum, Plaza Espanya.
  • Linie 46 har flere stop, så turen varer ca. 45-55 minutter. Samtidig har den ikke plads til helt så meget bagage som AeroBus og antallet af afgange er lidt mindre. Til gengæld er billetprisen lavere.

Med tog
RENFE-toget afgår fra lufthavnsstationen Aeroport Cercanias mod centrum hver halve time og transporttiden er ca. 25 minutter. Lufthavnsstationen ligger ved terminal 2, så hvis du ankommer med dit Barcelona fly til terminal 1, skal du benytte den gratis shuttlebus mellem terminalerne.

På grund af anlægsarbejde ved High-Velocity jernbane i nærheden af Sant Andreu Comtal Station, er togbanen lagt om og du skal derfor tage linje R2.

Med taxi
Taxikørsel mellem Barcelona lufthavn og centrum er en både billig og behagelig transportform – især hvis du har meget eller tung bagage med på din Barcelona flyrejse. De officielle taxier er sorte og gule og holder klar uden for ankomsthallerne i både T1 og T2. 

Billeje
I forbindelse din booking af billige flybilletter til Barcelona hos FDM travel, har du mulighed for at leje en bil. Billeje i Barcelona er et stort plus, hvis du har planer om at køre rundt og se og opleve mere end Barcelona by. Samtidig gør det rejsen til og fra lufthavnen en smule lettere.

Fordele og ulemper ved Barcelona El-Prat lufthavn

Fordele: Du finder et hav af butikker, hvor du kan shoppe alt fra tøj, vin, chokolade, elektronik, legetøj og souvenirs. Lufthavnen ligger også tæt på centrum af byen.

Ulemper: Hvis du skal med tog, så skal du til terminal 2, hvor lufthavnsstationen ligger. Du er derfor nødt til at tage den 4 km lange tur fra terminal 1 til terminal 2 med shuttle-bus, når du lander med dit Barcelona fly.