Flybilletter til Madrid

bestil din flybillet til Madrid

Du kan vælge at bestille din flybillet til Madrid i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Madrid, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Madrid er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Madrid i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Lufthavnen i Madrid

Madrids internationale lufthavn hedder Madrid Barajas Airport og er placeret ca. 13 km nordøst for Madrid centrum. Udover Barajas betjenes Madrid af to mindre lufthavne, Torrejòn og Cuatro Vientos.

Transport til og fra lufthavnen

Har du planer om at benytte offentlig transport (metro og bus) under dit ophold i Madrid, kan de betale sig at købe et Madrid Travel Pass, der også gælder for transport til og fra lufthavnen.

Metro
Madrids velfungerende metro har én linie, linie 8, der køre mellem Madrid city og lufthavnen. Den kører ca. hvert 5. minut direkte ind til Nuevos Ministerios stationen i centrum fra lufthavnens metrostationer i Terminal 2 og 4. Ankommer du til én af de andre terminaler, kan du benytte airport shuttle for at komme dertil. Metroen kører mellem ca. 06.00 og 02.00, og turen tager omkring et kvarter.

Bus
Der kører flere buslinier fra Madrid lufthavn, men den mest relevante for turister er linie 200, der kører fra Terminal 1 og 2. Den har endestation på Avenida de America, hvilket betyder, at du højst sandsynligt er nødt til at skifte til metroen for at nå frem til din endelige destination. Det gør bustransport til og fra lufthavnen lidt besværlig - især med bagage. Ligesom metroen holder busserne stille mellem 02.00 og 06.00, men derudover køres der ca. hvert 10. minut.

Taxi
Selvfølgelig er der mulighed for at tage en taxi ind til Madrid. Som i alle andre lufthavne holder de og venter på dig lige udenfor ankomsthallen. Turen tager ca. 25-30 minutter.
En anden form for taxi-service kan du få fra Aerocity eller AresMobile. Her bestiller du din transport online, inden du tager af sted, og så står der en chauffør og en bil og venter, når du lander.

Lejebil
Får du brug for billeje under dit besøg i Madrid, kan det være en god idé at leje en hjemmefra, der så står klar i lufthavnen, når du ankommer. Du kan nemt og hurtigt bestille en lejebil her på vores hjemmeside.

Sådan finder du de billige fly til Madrid

Normalt finder du de billige fly til Madrid, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Madrid på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Madrid i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Madrid.

 

Vælg flyselskaber og direkte fly til Madrid

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Madrid fra det pågældende selskab. Du har også
mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Madrid uden mellemlandinger.

Madrid som feriedestination

Er du typen, der synes, at en storbyferie helst skal indeholde lidt af alt, er Madrid nok det bedste valg, du kan tage. Her får du virkelig det hele i én by. Historie og nyskabelse, flamengodans og rockkoncerter, gademarkeder og designer-stormagasiner, tapas og fusionskøkken. Og nej, dette brogede udbud ender ikke i et forvirrende sammenstød, men i smuk sammensmeltet harmoni. Madrid byder på arkitektur og gastronomi, museer og smukke parker, og ikke mindst Europas bedste natteliv. Så vil du opleve, hvordan man på smukkeste vis kombinerer fortid, nutid og fremtid i en moderne, pulserende storby, bør du tage til Madrid.
Læs mere om Madrid