Flybilletter til Mallorca

Bestil flybilletter online 

Du kan vælge at bestille din flybillet til Mallorca i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Mallorca, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis. 

Bestil online

Information

Mallorca lufthavn

Lufthavnen på Mallorca hedder Palma de Mallorca Airport eller bare Mallorca Airport og ligger 8 km øst for Palma de Mallorca. I det øjeblik du lander med dit fly til Mallorca bliver du en af de 22 millioner passagerer, som lufthavnen håndterer hvert år.

Navn: Palma de Mallorca Airport
Adresse: 07611 Palma de Mallorca, Islas Baleares, Spanien
IATA kode: PMI
Flyvetider til Mallorca: København - Mallorca ca. 3 timer

Transport til og fra Mallorca lufthavn

Når du ankommer med dit fly til Mallorca har du flere muligheder for transport videre ud på øen.

Med bus

Bus 21 kører til S’Arenal, hvorfra du også finder andre transportmuligheder videre til resten af Mallorca. Turen er det billigste transport alternativ.

Med taxi

Uden for ankomsthallerne finder du taxaerne, der kører dig til Palma på ca. 15 min.

Med bil

Den nemmeste måde at transportere dig og din baggage til din endelige feriedestination og rundt på øen generelt er ved at leje en bil. Har du bestilt billeje i forbindelse med din flybillet til Mallorca kan du afhente den ved biludlejningsfirmaerne, der ligger tæt ved lufthavnen. Til- og frakørsel fra Mallorca lufthavn foregår via Palma-Santanyí motorvejen.

Fordele og ulemper ved Mallorca lufthavn

Fordele: Det er forholdsvis nemt at finde rundt i lufthavnen. Derudover er der et bredt udvalg af restauranter og barer tilgængelig for de rejsende, som ankommer med et Mallorca fly. Disse restauranter er placeret på alle etager undtagen stueetagen.

Ulemper: Der er ikke så mange muligheder for shopping, når du lander med dit fly til Mallorca. Internet i luthavnen koster desuden € 5 per time og betales med kreditkort.