Flybilletter til Mallorca

Find og bestil din flybillet til Mallorca

Du kan vælge at bestille din flybillet til Mallorca i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Mallorca, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Mallorca er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Mallorca i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Mallorca lufthavn

Lufthavnen på Mallorca hedder Palma de Mallorca Airport eller bare Mallorca Airport og ligger 8 km øst for Palma de Mallorca. I det øjeblik du lander med dit fly til Mallorca bliver du en af de 22 millioner passagerer, som lufthavnen håndterer hvert år.

Navn: Palma de Mallorca Airport
Adresse: 07611 Palma de Mallorca, Islas Baleares, Spanien
IATA kode: PMI
Flyvetider til Mallorca: København - Mallorca ca. 3 timer

Transport til og fra Mallorca lufthavn

Når du ankommer med dit fly til Mallorca har du flere muligheder for transport videre ud på øen.

Med bus
Bus 21 kører til S’Arenal, hvorfra du også finder andre transportmuligheder videre til resten af Mallorca. Turen er det billigste transport alternativ.

Med taxi
Uden for ankomsthallerne finder du taxaerne, der kører dig til Palma på ca. 15 min.

Med bil
Den nemmeste måde at transportere dig og din baggage til din endelige feriedestination og rundt på øen generelt er ved at leje en bil. Har du bestilt billeje i forbindelse med din flybillet til Mallorca kan du afhente den ved biludlejningsfirmaerne, der ligger tæt ved lufthavnen. Til- og frakørsel fra Mallorca lufthavn foregår via Palma-Santanyí motorvejen.

Fordele og ulemper ved Mallorca lufthavn

Fordele: Det er forholdsvis nemt at finde rundt i lufthavnen. Derudover er der et bredt udvalg af restauranter og barer tilgængelig for de rejsende, som ankommer med et Mallorca fly. Disse restauranter er placeret på alle etager undtagen stueetagen.

Ulemper: Der er ikke så mange muligheder for shopping, når du lander med dit fly til Mallorca.