Flybilletter til Palma de Mallorca

Find og bestil din flybillet til Palma de Mallorca

Du kan vælge at bestille din flybillet til Palma de Mallorca i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Palma de Mallorca, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Palma de Mallorca er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Palma de Mallorca i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Gode råd om de billige flybilletter til Palma de Mallorca

Mange gange finder du de billigste fly til Palma, hvis du undgår de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til  Palma til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Palma på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Palma i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på flyrejser til Palma.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Palma de Mallorca

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Palma fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Palma uden mellemlandinger.