Flybilletter til Palma de Mallorca

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan vælge at bestille din flybillet til Palma de Mallorca i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Palma de Mallorca, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

bestil online

information

GODE RÅD OM AT FINDE DE BILLIGE FLY TIL Palma de mallorca

Mange gange finder du de billigste fly til Palma, hvis du undgår de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til  Palma til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Palma på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Palma i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på flyrejser til Palma.

PRISEN PÅ FLY TIL palma ER INKLUSIVE SKATTER OG AFGIFTER

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Palmai vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Palma hos FDM travel.

VÆLG FLYSELSKABER OG DIREKTE FLY TIL Palma

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Palma fra det pågældende selskab. Du har ogsåmulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Palma uden mellemlandinger.