Flybilletter til Sevilla

Find og bestil din flybillet til Sevilla

Du kan vælge at bestille din flybillet til Sevilla i vores søgemaskine. I søgemaskinen kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Sevilla, hvis du vælger selv at booke og betale online. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne i Spanien, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter til Sevilla er inklusive skatter og afgifter
De totalpriser, som vi viser dig på flybilletter til Sevilla i vores søgemaskine, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer.

Vidste du det?
Med vores søgemaskine kan du bestille flere fly, hoteller samt leje bil, til samme rejse, på én gang.
Og husk – når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

Bestil online

Information

Sevilla lufthavn - Aeropuerto Sevilla

Når du kommer med fly til Sevilla, ankommer du til Sevillas lufthavn, Aeropuerto Sevilla, der ligger ca. 15 km nordøst fra byens centrum.

Transport til og fra Sevilla lufthavn

Du har flere muligheder, når du kommer med fly og skal have transport til Sevillas centrum:

Bus
Det er nemt og ikke mindst billigt for dig at tage en bus til Sevillas centrum. Bussen går hver halve time og kører dig til byens midte på mellem 20 og 30 minutter. Du finder busholdepladsen foran terminalen.

Taxi
Du kan naturligvis også vælge den lidt dyrere transportform til Sevillas centrum, nemlig at tage en taxi. Du finder taxiholdepladsen foran terminalbygningen.

Lejebil
Ønsker du at opleve mere af det smukke Sydspanien og fx nyde godt af Andalusiens mange flotte golfbaner, kan det være en rigtig god idé at leje en bil. Hos FDM travel kan du nemt leje en bil, og vi skal nok sørge for, at den står klar til dig når du lander med fly i Sevillas lufthavn.

Gode råd om at finde de billige fly til Sevilla

Mange gange finder du de billigste fly til Sevilla, hvis du undgår de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til Sevilla til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Sevilla på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Sevilla i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på flyrejser til Sevilla.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Sevilla

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Sevilla fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Sevilla uden mellemlandinger.

Mere om Sevilla

Sevilla kaldes også Sydspaniens stegepande, fordi byen ligger i et meget fladt terræn, hvor temperaturen ofte sniger sig op på 35 grader i sommerhalvåret. Sevilla er Andalusiens hovedstad med ca.700.00 indbyggere. Dens størrelse gør, at den har en masse at byde på, uden at være en larmende storby - et oplagt mål for en flyrejse. Faktisk er Sevilla er indbegrebet af hygge og intimitet og fyldt med snoede små gader og et utal af gågader med fine butikker, cafeer og gode restauranter.

Byen er rig på historie hvilket bl.a. afspejles i den smukke arkitektur, som bl.a. har et hav af romerske bygninger. Besøg fx byens katedral fra 1400-tallet der, rent teknisk set, er verdens aller største, og siges at rumme jordiske rester af selveste Columbus. Hvis du trænger til en dukkert i sommerheden, skal du køre ca. halvanden time før du rammer kysten og byen Sanlúcar de Barrameda. Dog byder naturen omkring Sevilla på storslåede oplevelser, som du ikke må gå glip af. Du vil ikke fortryde din flyrejse til smukke Sevilla.
Læs mere om Sevilla