Strande ved Malaga

Sand fra Sahara

Den er 2½ km lang og 60 meter bred. Sandet er hentet ind fra Sahara, og den benyttes både af lokale og turister på badeferie. Playa de la Malagueta kan være temmelig overbefolket i højsæsonen, men hvis I tager lidt væk fra Malaga finder i mindre turistede og overrendte strande. Besøg for eksempel de populære badebyer Torremolinos, Marbella, Fuengirola og Benalmadena og Nerja. Vejen mellem Malaga og Nerja byder på nogle af de smukke naturstrande, der er knap så besøgte som strandene omkring byerne. Disse natur-strande kan være en forfriskende oplevelse på din badeferie på Costa del Sol. Vi har fundet et par forslag til tre gode sandstrande, der ligger vest for Malaga.

  • Caleta er en børnevenlig strand. Atmosfæren er stille og rolig, men der er stadig mulighed for diverse strandaktiviteter. Caleta strand er velplejet og du kommer let til den. Stranden er omkring 1,5 km lang, så der er god plads at boltre dig på. Fra Caleta strand har du en fin udsigt til havnen i Malaga.
  • Puente Romano er en mindre strand, der ligger i bugten ved Marbella. Her er sandet finkornet, livreddere og du kan leje liggestole og parasoller.
  • Torreguadiaro er en yderst børnevenlig 2 km. lang strand strand. Her er næsten ingen bølger, og stranden har blåt flag, fordi kvaliteten af badevandet er rigtig god. Stranden er 2 km lang. Fra Torreguadiaro har du udsigt til havnen i Sotogrande med lokale fiskere og luksuriøse yachts.

Hold øje med de blå flag

På flere af Malagas strande kan du ligesom i Danmark se et blåt flag svaje i vinden. Det betyder at stranden er af en særlig høj standard. Det blå flag gives af Foundation for Environmental Education og betyder bl.a., at du kan være sikker på, at stranden og havet omkring er rent, og at der tages højde for miljøet. Derudover betyder det blå flag, at du kan være sikker på gode toiletfaciliteter ved stranden, samt at sikkerheden er i orden - ofte med en livredder. En strand skal søge om at få det blå flag hvert år, så du kan være sikker på, at standarden altid er i top på Malaga strande med et blåt flag.

Kort

Vis på kort