Torrevieja syd for Alicante

Skøn natur på Costa Blanca

Med fire strande og fine strandpromenader med butikker, restauranter og cafeer, er der lagt op til dejlige feriedage i Torrevieja. Byens havn hører til blandt de største langs Costa Blanca med over 1.000 lyst- og fiskebåde. Lad jeres sightseeing være en hyldest til Torreviejas ved at starte her og derefter besøge byens fiskemarked og Museo y Sal (Hav- og saltmuseet).

Omkring Torrevieja ligger et fantastisk naturområde, og i den imponerende Salinas de Torrevieja, den pink saltsø, kan I bade og beundre de fine pink flamingoer. Naturparken Las Lagunas de la Mata vådområdet byder på fantastiske naturoplevelser og mange fine vandre- og cykelruter til bl.a. La Mata vinområdet. Og husk for guds skyld badetøjet, så I kan bade og flyde i de salte søer.

De mange saltsøer i området producerer mere end 500.000 tons salt om året og vigtig for områdets økonomi, ligesom fiskeri og turisme er det.

Fra Torrevieja går katamaranen til Tabarca Island, der i sin tid var et populært tilflugtssted for pirater. Denne ø kan snildt sætte gang i sørøverfantasier og -fortællinger sammen med børnene.

Kort

Vis på kort