Det kan du opleve på FDM travel USA-rejsemessen

Udstillerne

Du kan møde et væld af turistorganisationer fra amerikanske stater og feriesteder fra hele kontinentet. Herudover deltager en lang række af vores vigtigste samarbejdspartnere indenfor billeje og autocamper-udlejning i USA og flyselskaber. Alle udstillere giver en masse inspiration og fortæller om de mange oplevelser og muligheder, som USA tilbyder. 
Link med oversigt over alle udstillere

Bud på DIN drømmerejse

På messen kan du få et kort møde på 15-20 min. med en FDM travel USA-specialist, så du/I kan starte dialogen og planlægningen om den kommende kør-selv-drømmerejse i USA. Alle der køber billet på forhånd, vil få tilsendt en mail med mulighed for at booke et møde med en USA-specialist.

Inspirerende rejseforedrag

På dagen afholdes mere end 30 USA-rejseforedrag med inspiration til besøg i de storslåede nationalparker, storbyer og på de legendariske highways suppleret med inspiration om de geografiske områder og rejseformer. Se foredragsprogammet her.

Film om USA's storslåede natur og kultur

På messen viser vi prisbelønnede film, som på hver sin måde fremhæver USA's storslåede natur og den kultur der præger landet. Se film-programmet her.

Den amerikanske ambassadør åbner USA-rejsemessen

Søndag den 3. marts kl. ca. 9.45 vil The US Ambassador to the Kingdom of Denmark, Mr. Alan Leventhal, officielt åbne USA-rejsemessen for publikum. Det er første gang at den amerikanske ambassadør deltager i Danmarks eneste rejsemesse udelukkende med fokus på store oplevelser i USA. Ønsker du at overvære åbningen kl. 9.45, så kom i Bella Arena i god tid - husk at sætte ekstra tid af til parkering.

Prøv en autocamper fra USA

Overvejer du en tur rundt i USA i en autocamper, så er der på rejsemessen mulighed for at se, hvad en amerikansk autocamper kan tilbyde af muligheder og komfort. Du kan få gode tips fra Cruise Americas medarbejdere, der selv har kørt USA tyndt i autocamper. 

Event-scenen: Program

I løbet af dagen vil der fra event-scenen være spændende indslag, bl.a. med praktiske fototips til USA-rejsen, mobiltelefoni og data på rejsen fra 3, musikoptræden fra USA og andre sjove indslag.

10:30: Sådan tager du gode feriebilleder 
11:00: Musik: Jake Hoot fra USA (vinder af The Voice USA) 
11:30: Linedance (kom og vær med) 
12:00: Bourbon Class 
12:30: 3 - Mobilen med på rejse 
13:00: Sådan tager du gode feriebilleder 
13:30: Linedance (kom og vær med) 
14:00: Musik: Jake Hoot fra USA (vinder af The Voice USA) 
14:30: 3 - Mobilen med på rejse 
15:00: Bourbon Class

American Diner

Glæd dig til lækker amerikansk-inspireret mad og drikke i Bella Arena.  
Se menuen her

Cornhole

Du kan udfordre din bedre halvdel eller dine børn med et spil Cornhole. Det er et super populært spil i Nordamerika, der består af et hævet bræt med et hul i den fjerne ende, og så gælder det om at kaste stofbønneposer gennem hullet.

Messeoversigt Bella Arena

Oversigtskort med alle udstillere, foredragsområder mv.

Bella Arena messeoversigt 2024 tegning

Stemningsbilleder fra tidligere USA-rejsemesser