Cabriolet - med luft i håret

USA SKAL OPLEVES MED TO HÆNDER PÅ RATTET

- og hvorfor ikke gøre det med stil?

At leje bil gennem os er en enkel sag, for vi har tænkt på det hele - også det med småt. Vores billeje inkluderer fri km. (få undtagelser) og alle nødvendige forsikringer. Så når I afhenter bilen, skal I blot beslutte, om I vil betale for en tankfuld benzin eller returnere bilen med fuld tank, om I har behov for yderligere tilkøb - fx en ekstra chauffør eller vejhjælp - og så er I ”on the road”.

 

 

Se filmen
Lej din drømmebil
Route 66 i Arizona med kurs mod Kingman, USA

Information

Prøv drømmebilen 

På jeres ferie i USA har I mulighed for at prøve kræfter med nogle af de biler, I måske altid har drømt om. Nu er chancen der for at gøre jeres drøm om en bil til virkelighed takket være vores samarbejde med Avis, der har næsten alt, hvad I kan forestille jer af udlejningsbiler og -typer.

Er drømmen at kunne slå kalechen ned, så lej en cabriolet. Det er en helt speciel følelse at mærke farten, når I kører uden tag. I mærker vinden i håret, I kan indsnuse duftene og der er højt til "loftet" - lidt ligesom en cykeltur - men meget mere komfortabelt. En cabriolet er en sjov og en fræk bil, men der er ikke meget bagageplads. Til gengæld tiltrækker bilen opmærksomhed og gode kommentarer som "nice car" er ikke sjældne.       

Grib chancen, gør drømmen til virkelighed, og bilen er med til at gøre turen til noget ganske specielt.

Galleri

Bestil billeje

Find pris og bestil din billeje via søgebanneret - eller kontakt en af vores usa-specialister