Flybilletter til Dansk Vestindien

Bestil din flybillet til Dansk Vestindien

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de billigste flybilletter til Dansk Vestindien, så du får mest muligt ud af din ferie. Ønsker du at flyve hjem fra en anden lufthavn, indenrigsbilletter eller flyve med et bestemt flyselskab, kan vores rejsespecialister hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Dansk Vestindien i vores søgemaskine. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan du gøre dette ved at vælge "Returbillet" og "Hjemrejse fra en anden lufthavn" i vores søgemaskine. Ønsker du at bestille en enkelt- eller indenrigsbillet, skal du vælge "Enkeltbillet" og indtaste rejsemål i søgemaskinen.

Prisen på flybilletter er inklusive skatter og afgifter
Vores totalpriser på flybilletter er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dine flybilletter hos os.

Vidste du det?
Når du bestiller en samlet rejse med fly, bil eller hotel hos os, der du dækket af pakkerejseloven!

Sådan får du 10% rabat på billeje hos AVIS som FDM-medlem:
Hvis du logger på med dit FDM login, så bliver du automatisk sendt tilbage, hvor du kan starte en ny søgning på billeje med rabat.

Klik her og log på

Kontakt vores rejsespecialister:
Vores rejsespecialister, kan give dig gode råd om de bedste flyruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter.

Kontakt

bestil online

information

Guide til lufthavne i dansk Vestindien

  • St. Thomas - Cyril E. King Airport
  • St. Croix - Henry E. Rohlsen Airport

Langt de fleste fly til Dansk Vestindien lander i St. Thomas lufthavn, der er blandt de travleste i Caribien med mere end 500.000 passagerer årligt.

Om St. Thomas Lufthavn

Lufthavnen på St. Thomas ligger 3 km. fra øens hovedstad, Charlotte Amalie. I gennemsnit har lufthavnen mere end 200 starter og landinger om dagen, mere end halvdelen af dem er taxi- og privatflyvninger. Skal du videre til St. John foregår det ved at flyve til St. Thomas og derfra sejle til St. John.

Navn: Cyril E. King Airport
Adresse: Airport Rd, Charlotte Amalie West, St Thomas 00802, Jomfruøerne
IATA kode: STT
Flyvetider til St. Thomas lufthavn, Cyril E. King Airport: Ca. 19 timer med fly fra København og mellemlandinger undervejs.
Tidsforskel: -6 timer

Om St. Croix Lufthavn

Lufthavnen på St. Croix ligger 10 km. sydvest for Christiansted, der tidligere var hovedstaden i Dansk Vestindien. Lufthavnen er ikke særlig stor, og til og fra-flyvninger er oftest mellem øen og USA eller caribiske øer.

Navn: Henry E. Rohlsen Airport
Adresse: Christiansted, St Croix 00820, Jomfruøerne
IATA kode: STX
Flyvetider til St. Thomas lufthavn, Cyril E. King Airport: Ca. 20 timer med fly fra København og mellemlandinger undervejs.
Tidsforskel: -6 timer