Flybilletter til Dansk Vestindien

BESTIL FLYREJSEN TIL ONLINE

Vores rejsespecialister giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de billigste priser på fly til Dansk Vestindien (Jomfruøerne). Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Du kan også vælge at bestille din flybillet til Dansk Vestindien i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Dansk Vestindien, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

bestil online

information

Guide til lufthavne i dansk Vestindien

  • St. Thomas - Cyril E. King Airport
  • St. Croix - Henry E. Rohlsen Airport

Langt de fleste fly til Dansk Vestindien lander i St. Thomas lufthavn, der er blandt de travleste i Caribien med mere end 500.000 passagerer årligt.

Om St. Thomas Lufthavn

Lufthavnen på St. Thomas ligger 3 km. fra øens hovedstad, Charlotte Amalie. I gennemsnit har lufthavnen mere end 200 starter og landinger om dagen, mere end halvdelen af dem er taxi- og privatflyvninger. Skal du videre til St. John foregår det ved at flyve til St. Thomas og derfra sejle til St. John.

Navn: Cyril E. King Airport
Adresse: Airport Rd, Charlotte Amalie West, St Thomas 00802, Jomfruøerne
IATA kode: STT
Flyvetider til St. Thomas lufthavn, Cyril E. King Airport: Ca. 19 timer med fly fra København og mellemlandinger undervejs.
Tidsforskel: -6 timer

Om St. Croix Lufthavn

Lufthavnen på St. Croix ligger 10 km. sydvest for Christiansted, der tidligere var hovedstaden i Dansk Vestindien. Lufthavnen er ikke særlig stor, og til og fra-flyvninger er oftest mellem øen og USA eller caribiske øer.

Navn: Henry E. Rohlsen Airport
Adresse: Christiansted, St Croix 00820, Jomfruøerne
IATA kode: STX
Flyvetider til St. Thomas lufthavn, Cyril E. King Airport: Ca. 20 timer med fly fra København og mellemlandinger undervejs.
Tidsforskel: -6 timer