Gode råd om billeje i USA

Få den bedste billeje i USA

Bestil i god tid
Prisen er varierer ligesom flypriser fra dag til dag. Som regel er lejebilen billigere, jo før du bestiller.

Selvrisiko
Selvrisiko betyder at du hæfter for et beløb, hvis uheldet er ude. Hvis du vil undgå at skulle betale for ubehagelige overraskelser, kan du for et lille merbeløb vælge prisen uden selvrisiko.

Garanti
Bestiller du fly og billeje samlet, er du sikret med pakkerejseloven.

Tænk før du tanker 
”Tænk før du tanker” betyder ganske enkelt, at du lige bør overveje, hvilken type afregning hos AVIS, som passer bedst til dit kørebehov. Der er følgende tre muligheder:

  • Fuld til fuld tank. Dette kan være den billigste mulighed. Det betyder, at du betaler for forbrug og selv tanker op inden aflevering.
  • Fuld til tom tank. Her betaler du for en hel tank, når du afhenter bilen, og afleverer bilen utanket.
  • Forbrugsafregning. Dette kan være den dyreste mulighed. Her betaler du ikke for en hel tank, og fylder ikke bilen op, inden du afleverer den. AVIS fylder bilen op og opkræver højere literpris samt et servicegebyr.

Find rundt med GPS
AVIS tilbyder dig at leje en GPS. Alternativt kan du medbringe din egen eller købe en GPS i FDMs netbutik.

Bestil online

Sådan lejer du en bil

At leje bil gennem os er en enkel sag, for vi har tænkt på det hele - også det med småt. Vores billeje inkluderer alle nødvendige forsikringer. Så når I afhenter bilen, skal I blot beslutte, om I vil betale for en tankfuld benzin eller returnere bilen med fuld tank, om I har behov for yderligere tilkøb - fx en ekstra chauffør - og så er I ”on the road”.

Billeje og afhentning

Du bør altid booke udlejningsbilen hjemmefra, da det giver dig den bedste pris og det største udvalg. Samtidig er de fleste formalia på plads hjemmefra.

Typisk afhenter du bilen i lufthavnen umiddelbart efter ankomsten til USA. Lejer du bil hos Avis i USA via os, er du sikret en billeje inkl. ansvars- og kaskoforsikring, hvor du ingen selvrisiko har.

Den bedste bil til jeres ferie

På jeres ferie i USA har I mulighed for at få lov til at prøve kræfter med nogle af de biler, I måske altid har drømt om i al hemmelighed. Nu er chancen der for at gøre jeres drøm om en bil til virkelighed takket være vores samarbejde med Avis, der har næsten alt, hvad I kan forestille jer af udlejningsbiler og -typer. Er drømmen at kunne slå taget ned, så lej en cabriolet, men husk at pladsen er begrænset. Skal I op i højderne eller en tur ud i ødemarken, vil en solid SUV være at foretrække.

Bilen giver jer den største frihed, for i en bil kan I hurtigt tilbagelægge store afstande med masser af komfort. Og I kan komme rundt overalt - også på de smalle bjergveje i Rocky Mountains eller på de støvede grusveje i nationalparkerne.

Benyt ferien til at prøve kræfter med en af de biler, I altid har drømt om at køre. Grib chancen, gør drømmen til virkelighed, og bilen er med til at gøre turen speciel.

Spar ikke på pladsen i bilen

Plads og specielt god plads er et nøgleord, når I vælger udlejningsbil. Merprisen for at vælge en stor bilmodel er yderst beskeden i forhold til fx en compact-model. Og I vil sætte pris på den ekstra plads, når I først kører rundt i USA, for mængden af bagage vokser som regel undervejs. Så tag hellere bilen for stor end for lille.

Envejsleje kan være en fordel

Det kan i mange tilfælde være en fordel at afhente bilen på en destination og aflevere den på en anden. Afhenter du fx bilen i San Francisco og afleverer den i Los Angeles - det kaldes envejsleje, og det er muligt mellem langt de fleste destinationer i USA.

Som udgangspunkt kommer der et tillæg på lejen, når bilen afleveres et andet sted, men der er undtagelser i fx Californien og Florida. Evt. tillæg for envejsleje vil blive oplyst ved bestilling af bil både online og af vores USA-specialister.

Sikkerhed undervejs

Vi har valgt Avis som vores partner til udlejningsbiler i USA og Canada - og med god grund. Med mere end 1.600 udlejningssteder over hele Nordamerika kan I stort set leje en bil, hvor I ønsker det, og det betyder også, at hjælpen er i nærheden, hvis I har brug for det.

Benzinøkonomi

Mens priserne på billeje i USA er yderst rimelige, er prisen på en gallon benzin (3,8 liter) steget voldsomt det seneste år. Selvom priserne endnu ikke har nået det europæiske niveau, så udgør benzin i dag en vigtig post på feriebudgettet, som du skal tage med i din planlægning, når du vælger bil. Dieselbiler er stadig en sjældenhed i USA – især blandt udlejningsbiler.

Avis Where2 GPS - så er du godt på vej

Avis Where2 er det beskrivende navn for en næsten uundværlig bærbar GPS udviklet af Garmin. Ud over at Avis Where2 hjælper med at finde vej til dit hotel og guider dig sikkert og præcist gennem USA og Canada, så indeholder GPS'en også en lang række andre informationer om restauranter, hoteller og seværdigheder, som du møder undervejs. Med Avis Where2 kan du opleve den ultimative frihed i hvilken som helst biltype, du måtte ønske at leje.

Afstandene i USA og Canada er store, og selvom vejnettet er veludbygget og skiltningen er god, så er det altid godt at vide, at du er på rette vej. Har du selv en GPS derhjemme, kan du vælge at downloade kort over Nordamerika, men den enkle og lette løsning er at vælge en bil med ”Avis Where2”.