Kasper - Aalborg

Kasper - rejsespecialist

Rejsebranchen blev en del af mig eller skulle jeg måske hellere sige, jeg blev en del af rejsebranchen, da jeg for over 20 år siden, tog min første tur til USA. Jeg var solgt både til rejsebranchen og til USA. Rejsebranchen er helt speciel, hvor du har unikke muligheder for at opleve den store verden og når du ikke gør det, kan du få lov at skabe folks drømmerejse. Jamen kan det næsten være bedre?

Min favoritdestination er USA, som jeg har besøgt over 30 gange. Lige bagefter kommer Canada som favorit, da både USA og Canada byder på store naturoplevelser. Jeg kan lide at dyrke forskellige aktiviteter undervejs, såsom cykling, løb og dykning. Nogle af mine bedste oplevelser var hvalsafari i Alaska, hvor spækhuggerne kom helt tæt på båden. Derudover står helikopterturen på Big Island, Hawaii, som en kæmpe oplevelse, hvor jeg fløj over vulkanens åbne og dampende krater. Natsnorkling med Manta Rays på Big Island er også en top favorit oplevelse, som bedst kan betegnes som magisk.

En storbyferie i ny og næ, er bestemt heller ikke dårligt, men vil nu foretrække kør-selv-ferie i enten lejebil eller autocamper, da jeg her føler man opnår den ultimative frihed.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Hvalsafari i Alaska
     
  • Helikopterturen over vulkanens åbne og dampende krater på Big Island, Hawaii
     
  • Natsnorkling med Manta Rays på Big Island, Hawaii

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aalborg

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kør-selv-ferie i USA