Anne, Butikschef i Århus

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og det får jeg lov til i rejsebranchen

Mit navn er Anne, jeg er 30 år og arbejder som butikschef i FDM travel i Århus. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med kundeservice og salg. Jeg startede som rejsekonsulent hos FDM travel i 2022 og blev butikschef i 2023. Derfor arbejder jeg i dag både med salg, men også den daglige drift, økonomi, trivsel og på at styrke det sociale fællesskab.

FDM travel Anne, Butikschef

 

 

Jeg arbejder i rejsebranchen, fordi

... jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt. Jeg blev i sin tid uddannet til pædagog, fordi jeg elsker at arbejde med mennesker, og det behov opfylder rejsebranchen i den grad. Det handler nemlig utroligt meget om mennesker, og man snakker meget til folks følelser. Og så elsker jeg jo selv at rejse, så de to ting gik meget godt i hånd. 

Det var lidt et tilfælde, at jeg kom ind i rejsebranchen, og det er jeg lykkelig for. Jeg elsker at kunne inspirere vores kunder til spændende oplevelser og fantastiske rejser.
 

HOS FDM travel ARBEJDER JEG MED

... salg og daglig drift. At sælge rejser er stadig en stor del af at være butikschef, men så arbejder jeg også med økonomi, trivsel og sørger for, at vi har et godt arbejdsmiljø. 

Det varierer, hvad der fylder mest, men nu er det ikke så længe jeg har været butikschef, og det er en meget ny butik her i Århus, så der er det helt sikker den daglige drift og det sociale, som jeg arbejder på at få til at fungere optimalt.
 

MIN HVERDAG HOS FDM travel BYDER PÅ

... glade kunder og godt kollegaskab. Det er i bund og grund en arbejdsdag, der bringer godt humør.
 

Jeg oplever, at arbejdskulturen i FDM travel er

...en knoklerkultur. Det skal forstås på den mest positive måde, da jeg oplever, at alle virkelig er dedikeret til at yde deres bedste. Vi har rigtig travlt, der er masser at lave, men din indsats bliver værdsat og du får stor fleksibilitet og frihed. Alle er også enormt gode til at hjælpe hinanden, og selv om vi sidder i hver vores ende af landet, så arbejder vi stadig sammen som én virksomhed. 

FDM travel er også en arbejdsplads, der tager enormt meget hensyn til sine medarbejdere. De vil os rigtig gerne og strækker sig meget langt, for at vi har det godt. De mener, at man skal have styr på privatlivet for at have styr på arbejdslivet, og det synes jeg er en moderne og tiltalende tankegang.
 

MIT ARBEJDE HOS FDM travel ER SPÆNDENDE, FORDI

... jeg aldrig ved, hvad der venter mig. Rejsebranchen er i sig selv lidt uforudsigelig, og det er aldrig til at vide, om dagen skal bruges på kunder, der skal rykkes eller bookes om, fordi der er strejker og annulleringer eller om der pludseligt er en kunde, der er parat til at købe. 

Og så er det et spændende arbejde, spændende destinationer og ikke mindst rigtig spændende mennesker.
 

DET ER SJOVT AT GÅ PÅ ARBEJDE, FORDI

.... jeg snakker med så mange forskellige mennesker. Og fordi jeg har virkelig gode kollegaer. Vi gør meget for at skabe et miljø, hvor der er plads til at grine. Vi spiser morgenmad sammen om fredagen og drikker en fredagsøl, når der er stemning for det.

Men vi sørger også for at lave ting uden for arbejde som Escape Room eller sejlture. Stemningen er lidt anderledes, når man flytter samværet væk fra arbejdspladsen. Og jeg kan se, at det har positiv effekt på vores resultater, at vi prioriterer det sociale.
 

FDM travel ER EN GOD ARBEJDSPLADS FOR MIG, FORDI

... de kan rumme forskelligheder og forskellige livsstadier. Jeg har fx en lille pige, og når man har børn opstår der jo hele tiden uforudsete ting, men det er der aldrig nogen, der rynker på næsen over. 

Og så er jobbet fleksibelt. Det er guld værd, at jeg selv har mulighed for at indrette min arbejdsdag, så det hele kan hænge sammen. Det er ansvar under frihed og det er skønt.
 

Hos FDM travel har jeg fået mulighed for at udvikle mine kompetencer inden for...

.... salg og ledelse. Jeg fik ret hurtigt mulighed for at blive butikschef og kom derfor på et kursus i grundlæggende ledelse. Det er dejligt at være et sted, hvor der er chefer, der tror på en, lægger mærke til ens indsats og har modet til at honorere det.