Job og arbejdsliv i FDM travel

Lær FDM travel at kende som arbejdsplads

Velkommen til FDM travels karrieresite. Her kan du læse om vores spændende arbejdsplads, møde vores dedikerede medarbejdere, finde ledige stillinger og blive klogere på, om FDM travel skal være din næste arbejdsplads.


 

Hvad gør fdm travel til en særligt spændende arbejdsplads? 

Det sætter vores administrerende direktør Anders Iversen ord på her. Du kan også læse, hvad han mener gør FDM travel til et stærkt team, og blive klogere på, hvad du kan forvente som ny medarbejder.

Læs interview med direktør Anders Iversen


 

Bliv en del af FDM travel

Vi søger løbende dygtige kollegaer til vores administration og rejsebutikker i Lyngby, Odense, Vejle, Århus og Aalborg. Her kan du se vores ledige stillinger, læse mere om vores ansættelsesproces og få en idé om, hvad vi lægger vægt på hos nye medarbejdere. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se filmen
Vil du arbejde i FDM travel
Golden Gate Bridge - San Francisco i USA

Gør drømmen til virkelighed - Søg job i Rejsebranchen

har du passion for at rejse, så skal du arbejde hos FDM travel

Se vores ledige stillinger her


 

Sådan er det at arbejde hos FDM travel

Her kan du møde et udpluk af vores medarbejdere og komme med bag facaden. Vi er en fagligt mangfoldig arbejdsplads med mange forskellige baggrunde. Men vi har rejsepassionen tilfælles. Du kan få et indblik i, hvad vores medarbejdere laver, hvad vi har af sociale aktiviteter og hvordan vi arbejder med kompetenceudvikling.


 

Lær os at kende

FDM travel har solgt rejser i næsten 100 år, og vi er en del af medlemsforeningen FDM. Her kan du læse mere om vores historie og værdier samt blive klogere på, hvad FDM er. Du kan også lære mere om, hvordan vi forholder os til rejser og bæredygtighed samt læse interviewet med vores direktør Anders Iversen.