5 dages 4WD tur i frodige Top End

4wd med guide i kakadu nationalpark, katherine gorge og litchfield

Tag med på et spændende 5-dages 4WD Kakadu, Katherine og Litchfield eventyr for livet. Oplev det allerbedste af hvad de imponerende nationalparker i Northern Territory har at byde på. Se nogle af de ældste og bedst bevarede aboriginalske klippemalerier i verden, og hold udkig efter det unikke dyreliv, som vores forhistoriske venner saltvandkrokodillerne, mens vi krydser igennem de gamle vådområder med båd. Besøg spektakulære vandfald og køl af i nogle af de smukkeste naturlige vandhuller, I kan forestille jer. Udforsk de spektakulære landskaber fra regnskov til kæmpe termitbo og endeløse sletter.

Fra 11.417 kr.
pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad, frokost og middage, kørsel i firehjulstrukket minibus, samt engelsktalende guide

Rejseperiode:
Maj -  oktober

Gruppestørrelse:
Min. 8 personer, maximalt 20 personer

Startdage:
Mandag og torsdag
 

 

Vi skræddersyer din Australien-ferie efter dine ønsker - kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Darwin, vådområderne og Kakadu Nationalpark (420 km)

Eventyret starter med afgang fra Darwin til vådområderne øst for byen, hvor det storslåede landskab på toppen af Australien udfolder sig. Undervejs har vi rig mulighed for at få øje på et stort udvalg fugleliv, og de ultimative rovdyr saltvandskrokodillerne. Vi fortsætter videre til Kakadu National Park, hvor vi i Jabiru checker ind for der næste 2 nætter. Vi bruger lidt tid i Bowali Besøgscenteret ved Jabiru, som giver en super god introduktion til Kakadu´s landskab og dyreliv. Efter lidt afslapning fortsætter vi nordpå til Cahills Crossing på grænsen mellem Kakadu og Arnhem Land. Her tager vi på en kulturel tur, og sejler ned ad East Alligator River
som danner grænsen mellem Kakadu og Arnhem Land for at opleve områdets drømmehistorier, majestætiske fugleliv og selvfølgelig krokodiller langs bredden. Vi besøger en af ​​de bedst bevarede samlinger af aboriginer klippekunst i verden ved Ubirr-klippen omkring ved solnedgang. Dette utroligt betydningsfulde sted viser mange stilarter af klippekunst og giver os også mulighed for at klatre højt op for at nyde solnedgangen over Nadab-flodslettet. Sidst på dagen tager vi tilbage til Jabiru til middag og en behagelig overnatning.

Overnatning: Anbinik Kakadu Resort, Jabiru.

Kakadu National Park, vandfald, flora og fauna (250 km)

Endnu en dag venter i imponerende Kakadu. Nogle af de mest kendte stednavne og områder i nationalparken er vandfaldene Jim Jim og Twin Falls. Afhængigt af årstiden og vejrmæssige observationer vil vi besøge et af disse fantastiske vandfald, der begge ligger i bunden af ​​en eventyrlig 4WD-vej. Vær opmærksom på, at adgangen til vandfaldene er sæsonbestemt, og det kræver lidt ekstra energi at gennemføre denne gåtur i varmen. Vi vandrer ud til den store naturlige pool og det tilhørende strandområde, hvor I kan nyde masser af tid til at køle af omgivet af tyk monsunskov indrammet af storslåede klippeskråninger. På vejen retur med bilen er der mulighed for at stop i området andet gode besøgscenter, Warradjan Aboriginal Cultural Center, hvor der er tid til at dykke  ned i Kakadu-kulturen og få dybere indsigt i historierne, floraen og faunaen i denne UNESCO beskyttede nationalpark.

Overnatning: Anbinik Kakadu Resort, Jabiru.

Kakadu National Park, Nitmiluk National Park og Katherine (420 km)

Denne morgen opdager vi Burrungkuy (Nourlangie) Rock og Kunwarddewardde Lookout og har mulighed for at udforske de omkringliggende områder af Nawurlandja Lookout og Anbangbang Billabong. Nourlangie Rock byder på utrolig aboriginer klippekunst og dreamtime historier om Bininj-folket. Nu venter endnu et 4WD spor, når vi kører sydpå og nyder en picnic-frokost vandområdet i Barramundi Gorge og Maguk-vandfaldet, et af de mest maleriske og uberørte vandfald i Kakadu. Vandreturen på ca. 2 km til vandfaldet kræver igen lidt ekstra energi og smidighed gennem klippeområder og monsunskoven. Efter at have nydt svømning og frokost går vi tilbage til bilen og kører ud af Kakadu til Nitmiluk National Park. Sidst på dagen når vi Katherine og dagen  overnatningssted hvor der kan slappes af og den lokale gæstfrihed kan nydes.

Overnatning: Knotts Crossing Resort eller lignende.

Katherine, Katherine Gorge og Darwin (470 km)

Start dagen tidligt hvis I på egen hånd har lyst til en tur ind i  Nitmiluk National Park Katherine Gorge. Her er mulighed for en 2-timers bådtur (ikke inkl.) eller en vandretur langs de de lodrette klippevægge, 1,4 km til 4,8 km retur. Opad formiddagen fortsætter vi turen mod det smukke Edith Falls for afslapning i smukke Top End omgivelser med en picnic frokost, klart vand og en velkommen chance for at køle af i nogle af vandhullerne. Sidst på dagen er vi tilbage i Darwin, så der er mulighed for at nyde aftenlivet og måske lokale Mindil marked, eller havnefronten.

Overnatning: H on Smith Hotel eller lignende.

Adelaide River og Litchfield National Park (317 km)

Her til morgen checker I ud på hotellet, og kan lade bagagen blive opmagasineret til senere.
Et sidste eventyr venter i dag, når vi begiver os ud på en dagstur til Litchfield National Park. Vi forlader Darwin, og kører sydpå mod
Litchfield National Park, som ligger omgivet af tykke lommer af tropisk regnskov, der tilbyder en køligere afvekslings fra varmen i Top End. Inden vi når ind i nationalparken, tager vi en lille afstikker til Adelaide River og besøger Fogg Dam Conservation Reserve og vådområderne. Limilngan-Wulna folkets område er et af de mest spektakulære steder at udforske det mangfoldige dyreliv i toppen af Northern Territory, hjemsted for adskillige fuglearter, skildpadder, vandpytonslanger og selvfølgelig saltvandskrokodiller. Herfra fortsætter vi sydpå forbi nogle af de imponerende store termitbo til frodige Litchfield Nationapark, med mulighed for at køle af i en af ​​Litchfields smukke naturlige vandhuller som Buley Rockholes eller Wangi Falls, og nyde de afslappede omgivelser med vandfald og skove. Efter en skøn dag kører vi tilbage til Darwin hvor eventyret slutter.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Prisen inkluderer

 • Transport i 4WD minibus med aircondition på hele turen
 • Engelsktalende lokalguide
 • 2 overnatning i Jabiru, Kakadu National Park
 • 1 overnatning i Katherine
 • 1 overnatning i Darwin
 • Guidede bush vandringer, ca. 9 km
 • Kulturel sejlads på East Alligator River
 • 3 x morgenmad, 4 x frokost og 3 x middage
 • Drikkevand i bussen
 • Alle Nationalpark entreer


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Medbring gerne

 • Drikkeflaske
 • Bredskygget hat, solbriller
 • Solcreme
 • Badetøj og håndklæde
 • Lukkede vandresko - støvler
 • Lille dagsrygsæk
 • Mygge/fluenet specielt om sommeren
 • Kamera og evt. powerbank

 

 

 

ekstra oplevelser

Har I lyst til flere oplevelser i toppen af Australien, er der mulighed for lignende ture baseret på camping i og omkring Kakadu National Park, Arnhemland og Katherine.