Australien og New Zealand - gratis rejseforedrag

Lad os inspirere dig til din næste rejse til Australien eller New Zealand

Er du i tvivl om, hvor og hvordan du skal opleve Oceanien? Vil du have frihed til selv at bestemme tempoet på en kør-selv-ferie gennem Australiens røde outback eller gennem New Zealands spektakulære bjerge? Eller foretrækker du tryghed og sammenhold på en rundrejse med rejseleder til det unikke australske dyreliv på Kangaroo Island eller til newzealandske spruttende gejsere?

Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til din ferie. Derfor inviterer vi dig med til vores gratis inspirationsaftener om Australien og New Zealand som vi holder i hele landet.

Her deler vi ud af vores rejseerfaring, giver gode råd til planlægning af rejsen og fodrer dig med tips til at finde autentiske oplevelser undervejs på din Oceanien-rejse.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om landene down under eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse skal gå hen. Gennem personlige rejseoplevelser og ekspertviden giver vi dig et overordnet indtryk af Australien eller New Zealand, og hvad de har at byde på.

Her på siden kan du finde de områder i Oceanien, som vi holder rejseforedrag om lige nu. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.

Det får du til vores rejseforedrag:

 • Et indblik i det bedste Australien og New Zealand har at byde på
   
 • Inspiration til store og små oplevelser på din ferie
   
 • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål
   
 • Tips og råd til at planlægge din rejse
   
 • Kaffe og snacks
   
 • En hyggelig snak med os og andre rejseentusiaster

Få gratis inspiration nær dig:

Du kan komme til rejseforedrag i vores butikker i Aalborg, Vejle, Odense og Lyngby, når vi afholder fysiske rejseforedrag.